AcasăȘTIRI EXTERNEUn nou atac armat în SUA. A tras la întâmplare în parc,...

Un nou atac armat în SUA. A tras la întâmplare în parc, chiar și în polițiști / Bilanț tragic – VIDEO

atac armatUn nou atac armat în SUA. A tras la întâmplare în parc, chiar și în polițiști / Trei persoane au murit, numeroși răniți - VIDEO / captură video

Un nou atac armat, soldat cu numeroase victime, a avut loc peste Ocean. Un adolescent înarmat a deschis focul și a tras în oameni, inclusiv în oamenii legii.

Cel puțin trei oameni au fost uciși de o persoană înarmată care a deschis focul lângă un parc din orașul american Farmington, din statul New Mexico, a anunțat poliția locală.

3 morți și 9 răniți, între care doi polițiști

Atacatorul a fost la rândul său ucis într-un schimb de focuri cu agenții care au intervenit, dintre care doi au fost împușcați și răniți, scrie CNN.

Momentan nu se știe care au fost motivele atacatorului și nici dacă îi erau cunoscute victimele. Se crede că bărbatul înarmat, identificat doar ca fiind un tânăr de 18 ani, a acţionat singur, a declarat poliţia.

Focurile de armă de la orele dimineţii s-au desfăşurat într-o zonă rezidenţială din Farmington, New Mexico, la aproximativ 290 km nord-vest de Albuquerque.

O filmare de amator arată cum zona în care a avut loc atacul a fost încercuită de forțele de ordine.

Potrivit presei locale, mai multe case și automobile din zona în care a avut loc atacul au urme de gloanțe. Toate școlile din oraș au fost închise, după ce s-a dat alerta, iar autoritățile au anunțat că elevii și pesonalul didactic au stat sub pază.

author avatar
Andreea Vlad