AcasăȘTIRI EXTERNEUn nou atac armat în SUA. A deschis focul într-un centru medical...

Un nou atac armat în SUA. A deschis focul într-un centru medical din Oklahoma, bilanț tragic! – VIDEO

atac armatUn nou atac armat în SUA. A deschis focul într-un centru medical din Oklahoma, bilanț tragic - VIDEO

Un bărbat înarmat cu o carabină şi un pistol a ucis patru persoane într-o clădire medicală din Tulsa, Oklahoma, miercuri, înainte de a se împuşca mortal pe el însuşi, a anunţat Poliţia.

„Putem confirma că patru persoane au murit, printre care atacatorul, într-un atac armat la spitalul St Francis”, a anunţat Poliţia oraşului pe Twitter, conform The New York Times.

Atacatorul s-a sinucis

Forţele de ordine indicaseră anterior că au intervenit „mai devreme în cursul după-amiezii” la faţa locului pentru „un bărbat înarmat cu o puşcă” într-o clădire a spitalului.

Atacatorul s-a sinucis, a declarat consilierul municipal Jayme Fowler pentru un post local de televiziune. „Trei trecători nevinovaţi şi-au pierdut viaţa”, a adăugat el. Alții 10 au fost răniți

Suspectul, găsit și el mort, este un bărbat tânăr, de culoare, înarmat cu o pușcă și cu un pistol. A folosit ambele arme, a precizat poliția.

Bilanțul tragediei, 4 morți și 10 răniți

Preşedintele american Joe Biden a fost ţinut la curent cu privire la atacul armat, a anunţat Casa Albă, care a precizat că urmăreşte îndeaproape situaţia şi oferă autorităţilor locale asistenţa de care au nevoie.

Acest atac armat a avut loc la puţin peste o săptămână după masacrul dintr-o şcoală din Uvalde, în Texas, în care un tânăr de 18 ani a ucis 19 copii şi doi profesori.

Iar la jumătatea lunii mai, un alt tânăr, tot de 18 ani, a ucis 10 oameni într-un supermarket din statul New York.

author avatar
Andreea Vlad
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger