AcasăȘTIRI EXTERNEUn MIRACOL s-a produs la bordul aeronavei SUA care evacua refugiaţi din...

Un MIRACOL s-a produs la bordul aeronavei SUA care evacua refugiaţi din Afganistan!

avion afganistan Un MIRACOL s-a produs la bordul aeronavei SUA care evacua refugiaţi din Afganistan!

În tot acest tablou negru al evenimentelor din Afganistan, acolo unde talibanii au pus control pe ţară, a avut loc şi un miracol. S-a întâmplat la bordul aeronavei SUA care evacua refugiaţi din Afganistan.

O femeie afgană a născut, sâmbătă, la bordul aeronavei SUA care o evacua din Afganistan, imediat după ce a aterizat pe baza aeriană Ramstein din Germania.

Mama era să-şi piardă viaţa

Viaţa mamei care a născut în avion a atârnat de un fir de aţă. Femeia a intrat în travaliu la bordul aeronavei de transport C-17, în a doua parte a călătoriei sale, după evacuarea din Afganistan.

A avut complicații la naștere în timp ce avionul se află încă în zbor, din cauza presiunii scăzute. Piloţii au salvat-o însă.

Pilotul a decis să coboare în altitudine pentru a mări presiunea din aeronavă. Așa am stabilizat situația și am salvat viața mamei”, se arată într-o postare a aviației americane de pe Twitter.

În momentul în care aeronava a aterizat în Germania, personalul medical militar a ajutat-o pe femeia afgană să nască. Mama și fetița ei au fost transportate la o clinică medicală și sunt în stare bună.

author avatar
Andrei Ștefan
595 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger