AcasăȘTIRI EXTERNEUn medic specialist în Covid-19 a primit o ameninţare cu moartea: este...

Un medic specialist în Covid-19 a primit o ameninţare cu moartea: este ŞOC ce era în plicul anonim!

vaccin-chiuvetaUn medic specialist în Covid-19 a primit o ameninţare cu moartea: este ŞOC ce era în plicul anonim!

Pandemia, restricţiile şi pedepsele autorităţilor le-au luat minţile unora. Un medic imunolog din Italia a primit un glonț într-un plic pentru că susține vaccinarea anti-COVID a copiilor.

Antonella Viola este unul dintre cei mai importanți experți în imunologie din Italia în domeniul coronavirusului. Medicul a primit protecție din partea poliției, după ce a primit un glonț în interiorul unei scrisori care o amenința pe ea și familia sa.

Medicul susţine vaccinarea copiilor

În Italia, profesorul Viola, imunolog – șeful unui institut de cercetare pediatrică din orașul Padua – a confirmat pe Facebook că a primit un glonț și o scrisoare care o amenința pe ea sau familia ei cu împușcarea dacă nu se împotrivește vaccinării copiilor.

Acești oameni sunt antivacciniști care nu știu decât să urască, să respingă logica și legile și să creeze tensiuni și violență”, a spus ea, insistând că va da întotdeauna o voce științei și va vorbi cu cei care o ascultă.

“Voi continua să-i sfătuiesc pe părinți să își vaccineze copiii, pentru că așa este corect”, a declarat profesorul Viola pentru agenția de presă italiană Ansa

Şi politicienii sunt ameninţaţi

Președintele Emmanuel Macron i-a înfuriat pe adversarii politici când a declarat că vrea să “enerveze” persoanele nevaccinate prin “limitarea cât mai mult posibil a accesului acestora la activitățile din viața socială”.

În această săptămână, personalități publice au fost amenințate din ce în ce mai mult în mai multe țări europene.

author avatar
Andrei Ștefan
842 afisari

8 COMENTARII

  1. Hai să privim și dintr-un alt punct de vedere: decât să plângă mama, mai bine plînge mă-sa!

    Să plângă copii ei după ea, nu eu după copii mei. ÎN CLIPA ÎN CARE VOR DA COLȚUL MAI MULȚI ASTFEL DE MENGELE, POATE ÎȘI VOR BĂGA MINȚILE ÎN CAP.

    ALTFEL NU SE POTOLESC ĂȘTIA!

  2. Sunt acțiuni sub steag fals. Se încearcă discreditarea celor care refuză vaccinul pentru a se putea justifica mai târziu măsurile violente și disproporționate care se vor lua împotriva lor: bătaie până la moarte, închidere în lagăre de izolare, etc. Se știe acest lucru de mai bine de un an. S-a procedat absolut la fel împotriva evreilor în Germania nazistă. Nu este o noutate.

  3. Domnule Stefan, ma bucur mult ca ati descoperit intr-o localitate din alta tara aceasta stire de senzatie. E mai mult decat notabila preocuparea dumneavoastra in acest sens. Problema care o am este ca nu stiu cum sa iau stirea. Ca una buna sau ca una nasoala. Poate ma lamuriti. Va multumesc anticipat! Spor la treaba in continuare!

  4. Criminalii lumii trebuie opriți!
    Aici este care pe care. Dacă ei vor să facă experimente pe noi ca MENGELE, atunci cetățenii trebuie să ia măsuri si sa se apere singuri.
    Altfel nu merge cu ăștia. Parcă toți medicii sunt puşi pe făcut experimente.

  5. A vorbit stiinta din ea! Mai, mai, mai ce sa ne mai facem noi prostii care nu intelegem cum e cu stiinta asta! Cu ce se mananca tanti doctora? Cu zacusca? Bai idioat-o stiinta e daca nu e minciuna! Stiinta e dsca nu sunt interese ascuse! Stiinta e atunci cand face bine, nu cand da miocardita, pericardita …. etc. Pana atunci e un experiment la care voi toti „stiintificii” participati utilizandu-ne pe noi ca si cobai!!!!

  6. Ar trebui sa scrie un medic specialist covid al pharma. Nu scrie nimeni de doctorii ăștia care isi rup hainele de pe ei, de dragul altora, cam câți bani câștiga de la fabricile de medicamente, in ultimi 5 ani cam pe unde au umblat pe banii producătorilor de medicamente? Din păcate trăim intr-o lume de oi, ce nu isi doresc libertatea, ci doar constrângerile

  7. este uluitor cum o boala ce ataca plamanii este alimentata cu o masca ce in final opreste oxigenarea plamanilor insasi. si cum de mai bine de ceva vreme, o boala este subiect de rostogolire in media pentru generare de panica si legiferare prin restrangerea liberei circulatii si impunere de masuri care altfel nu ar fi luate. cine il opreste pe arab /

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger