AcasăȘTIRI EXTERNEUn maidanez care folosește transportul public din Istanbul devine vedetă pe Twitter

Un maidanez care folosește transportul public din Istanbul devine vedetă pe Twitter

Un maidanez care folosește transportul public din Istanbul devine vedetă pe Twitter

Câinele Boji are deja peste 60.000 de urmăritori pe Twitter.

Un cîine maidanez, botezat Boji, a devenit rapid vedeta rețelelor sociale din Turcia. Se plimbă în fiecare zi, de câteva săptămâni, în mijloacele de transport în comun din Istanbul. Potrivit autorităților, care i-au implantat un cip de urmărire, câinele ar călători aproape 30 km pe zi.

„Iubește Istanbulul, îi place să călătorească”

Se spune că Boji este un fan și obișnuit în stațiile de metrou, unde intră chiar de 29 pe zi. „Când ușile trenului se deschid, trebuie mai întâi lăsați oamenii să iasă, iar el cunoaște foarte bine această regulă”, a spus șeful pentru  relații cu clienții de la Metro Istanbul.

Adăugând: „Așteptă pe peron ca ceilalți pasageri și după ce toată lumea a ieșit, urcă în tren și are un loc special”.

„Cred că iubește Istanbulul și îi place să călătorească”, a adăugat el. O atitudine care îi atrage pe mulți utilizatori de Internet. Locuitorii orașului fac regulat fotografii cu câinele și le publică pe rețelele de socializare pentru a permite tuturor să-i urmărească aventurile urbane, scrie 20 Minutes.

Un cont Twitter a fost deschis pentru Boji, în septembrie, și deja peste 60.000 de persoane s-au abonat la acesta. Pe pagina sa, se pot găsi fotografii, dar și videoclipuri. Una dintre ele a fost vizualizată deja de peste 1,3 milioane de ori.

author avatar
Tudor Borcea
691 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger