AcasăȘTIRI EXTERNEUn general oferă 100 de vaci pentru a se căsători cu Georgia...

Un general oferă 100 de vaci pentru a se căsători cu Georgia Meloni. „Dacă ne refuză, trebuie să cucerim Roma”

Un general oferă 100 de vaci pentru a se căsători cu Georgia Meloni. „Dacă ne refuză, trebuie să cucerim Roma” / Foto: printscreen

Președintele Ugandei, Yoweri Museveni, și-a cerut scuze după fiul său, generalul Muhoozi Kainerugaba, i-a oferit viitorului premier al Italiei, Giorgia Meloni, 100 de vaci pentru a se căsători cu el.

Președintele Ugandei, Yoweri Museveni, a emis miercuri o declarație prin care și-a cerut scuze pentru postările pe rețelele de socializare ale fiului său, un general de armată, care a amenințat și că va invada țara vecină Kenya.

„Dacă ne refuză, trebuie să cucerim Roma”

De asemenea, Muhoozi Kainerugaba, și-a întrebat săptămâna aceasta cei peste 600.000 de urmăritori de pe Twitter câte vaci ar trebui oferite ca „preț al miresei” pentru Giorgia Meloni, care este pe cale să devină viitorul premier al Italiei, după victoria recentă în alegerile legislative.

„Vaci Nkoke. Cele mai frumoase vaci de pe pământ”, a scris Kainerugaba pe Twitter, adăugând că „în cultura noastră îi oferi unei fete care îți place o vacă”, scrie Politico.

„I-aș da imediat 100 de vaci Nkore! Pentru că este neînfricată, sinceră și adevărată!!!”, a scris el.

Cu toate acestea, această aparentă declarație de afecțiune a fost urmată de ceea ce părea a fi o amenințare: „Dacă romanii ne resping vacile, înseamnă că trebuie să cucerim Roma. Asta ne-ar lua zile întregi”, a scris Kainerugaba – supranumit „generalul care scrie pe Twitter”.

Marți, Museveni, un lider autoritar care se află la putere din 1986, a anunțat că îl demite pe fiul său din funcția de comandant al forțelor terestre ugandeze, dar îl și promovează la gradul de general cu patru stele.

În declarația de miercuri, președintele ugandez a încercat să calmeze mai mult tensiunile. El l-a criticat pe Kainerugaba pentru că se amestecă „în afacerile interne ale țărilor frățești”, dar a justificat promovarea fiului său spunând că există „alte contribuții pozitive pe care generalul le-a adus” și numindu-l un „panafrican pasionat”.

Comentariile lui Kainerugaba despre Meloni nu au fost menționate în declarația lui Museveni.

author avatar
Tudor Borcea
978 afisari

8 COMENTARII

  1. Da de ce nu-i plac vacile generalului?se violeaza mai lejer decat caprele lui Becali….beheheeee ce bine eee….muhuhuuuu…ia-o n gura si te duu
    Africa e paradisul sexului LGBT…intergender…full option ca maimutele….Bananaaa…bunga-bungaaa

    • Mobutu-Sese-Seko-Kuku-Ngbendu-Wazabanga…..tradus „Cocosul care n-a ratat nicio gaina”…..Mai bun e M-am butu decat generalulmuhuhu

  2. generalu are k.oae f.f.mari
    -a incercat si Hannibal ceva asa,
    a dat cu „ante portas”.

  3. Mai comedienilor: africa este continentul cel mai opus lgbt. De unde ati venit cu comentarii de astea. Poate cu creieri de urangutani pe prafuri sau pe spirt alb.

  4. Noa, dara eu ofer 1000 de porci, daca aceasta printesa ma vrea (de barbat). Si sa ne batem, generale, porci sau vaci?

  5. Sunt astia porci pe doua picioare, ca sunt multi prin guvern ? Sa vedeti coruptie acolo daca astia se duc in africa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger