AcasăȘTIRI EXTERNEGeneralii Americii s-au săturat de războiul din Ucraina! Un fost şef al...

Generalii Americii s-au săturat de războiul din Ucraina! Un fost şef al Statului Major Interarme cere negocieri URGENTE cu Rusia!

(sursa foto: captură video ABC)

Michael Mullen, fost şef al Statului Major Interarme din SUA, a reacționat pe marginea recentelor declarații ale liderului de la Washington cu privire la afirmațiile liderului de la Kremlin, în contextul conflictului din Ucraina.

Avertismentul președintelui Joe Biden, de săptămâna trecută, cum că Vladimir Putin „nu glumește” despre posibila folosire a armelor nucleare a fost „îngrijorător” și contraproductiv pentru a pune capăt invaziei Rusiei asupra Ucrainei, a declarat Mullen, potrivit abcnews.go.com.

Cum vede limbajul folosit de Biden

„Limbajul președintelui Biden – suntem aproape în vârful scării lingvistice, dacă vreți. Și cred că trebuie să renunțăm puțin la asta și să facem tot ce ne stă în putință pentru a încerca să ajungem la masa negocierilor și să rezolvăm chestiunea războiului din Ucraina”, a afirmat Mullen, într-un interviu acordat „This Week”, de la postul ABC. VEZI VIDEO AICI .

E nevoie să se facă tot posibilul pentru a se rezolva problema prin negocieri, a dat de înțeles amiralul american. Diplomația și presiunea internațională asupra Ucrainei și Rusiei ar fi în cele din urmă cheia, a susținut Mullen.

„Trebuie să se termine și, de obicei, există negocieri asociate cu asta”, a spus acesta. „Cu cât mai devreme, cu atât mai bine, în ceea ce mă privește.”

Ce declarase Biden

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi că amenințările Rusiei de a folosi arme nucleare în conflictul din Ucraina pun lumea în fața riscului unei „apocalipse”.

„Nu ne-am mai confruntat cu perspectiva Armaghedonului de la Kennedy și criza rachetelor din Cuba” din 1962, a avertizat liderul de la Casa Albă, la New York, președintele american atrăgând atenția că Putin „nu glumește” când face aceste amenințări. Citiți mai multe despre declarațiile lui Biden AICI.

Citiți și : Biden se pregătește de Apocalipsă? Guvernul SUA cumpără medicamente pentru urgență radiologică și nucleară

author avatar
Andrei Coman
1.525 afisari

20 COMENTARII

  1. baietas, razboiul inca nu a inceput. razboiul este pe cale sa inceapa, daca nu dupa noiembrie, foarte posibil in primavara.
    important este ce vom face noi. americanii nu ne sunt prieteni, rusii nu ne sunt dusmani.
    este foarte rau ca s-a ajuns aici, dar asta si-au dorit satanele unite ale americii, iar europenii(nu toti), au cazut in capcana numita ucraina.
    pana acum a fost actiunea, urmeaza reactiunea.

    • Șobolanschi, mujicii nu ne sunt deloc prieteni iar ciolovecii ne sunt dușmani pe față.

      • barbu gh., tu intelegi putine si vb. multe, soricel.
        tu daca ajungi intr-o situatie reala de criza ori razboi, cu figurile tale de doua copeici sau doi dolari, vei fi „epurat” la prima deschidere a gurii din care izvoraste un asemenea vocc_cabu_bular, indiferent de persoanele aflate in jurul tau.
        nu stiu cati ani ai, dar de ceva probleme la mansarda se pare ca suferi.
        du, voinigule ejdi egzemblul ga dazdadura nu e bine sa fie lasata la indemana oricui, razboinic de cartoon ce esti.
        sa te vedem barba cot, daca incep activitatile si la noi…papa lapte.

        • Șobolane, din ăștia ca tine care au probleme cu retenția salivei este plină țara. Dacă este vorba de militărie, s-ar putea să te încadrezi acolo. Și la miliție, că și acolo-și găsesc loc retardații. Dar parcă mai mulți în armată.
          Oricum, și-n armată, mai mult de diribau la un G.A.Z. nu te văd. Că ești prea handicapat. Mintal, fizic nu-mi pot da seama. Deși-i posibil să ai niscavai probleme și fizice, nu doar la tărtăcuță.

          • barpule, iar ai mancat stricat.
            cap ai, minte-ti mai trebe.
            in afara de… laturi si injuraturi mictionate prin opinii personale despre orice si la orice, despre oricine si oricand, altceva n-am vazut la matale.
            barpule, esti de plans. un suflet demn de mila.

      • Daaaah, altfel cum mergea treaba? Nu zic muricanii „follow the money”? Ia vezi cine are de castigat din conflictul asta si cine pierde.

  2. vedeti voi cum sta treaba?de la rachetele din cuba la rachetele din ucraina.adicatelea la alea din cuba amerlocilor nu le convenea ca erau aproape de ei.la astea din ucraina pe care urmau sa le puna totul era ok ca asa suna democratia.

    • Atunci, rusnacii au reactionat la introducerea de catre muricani a rachetelor strategice in Turcia. In urma crizei s-au retras din Cuba, dar si muricanii si-au luat jucariile din Turcia. Nu inteleg de ce nu fac la fel si acum. Cuba tot acolo este.

      • Ti-am mai spus ca nu m-am intepat dar sunt 100% sigur ca tu ai 2 doze si acum esti frustrat si ingrijorat. Stai linistit ca nu da nimeni 2 bani pe un atarnache ca tine.

        • Waxere, te dă de gol limbajul și „gândirea”. Așa că zi-i lui mă-ta că nu te-ai injectat. Ba chiarl ai pe toate patru, inclusiv „rapelul” la „boost”.

    • Portaree, vezi ca iti ghiortaie matele! Urla foamea in tine cu pareri despre mine, fara sa ma cunosti sau sa ma fi vazut vre-o data.

  3. Ce vorbesc amerlicanii sint vorbe goale ,in spate le Rusiei sint alte tari cu bani si puteri militate si economice care au interes sa puna NATO la gunoi Victorie pentru BRICS si restul tarilor care sint impotriva G7si NATO

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger