AcasăȘTIRI EXTERNEUn europarlamentar german atacă dur România: „Sunt prietenos când spun că este...

Un europarlamentar german atacă dur România: „Sunt prietenos când spun că este Vestul Sălbatic al Europei”

guido reilUn europarlamentar german atacă dur România: „Sunt prietenos când spun că este Vestul Sălbatic al Europei”

Eurodeputatul german, Guido Reil, din grupul Identitate şi Democraţie (ID), a lansat miercuri un atac virulent la adresa României şi a Bulgariei, în timpul dezbaterilor privind aderarea acestor două state la Schengen.

Acesta a susținut că aderarea lor la UE a fost o greşeală.

Europarlamentarul Guido Reil a comparat România cu Vestul Sălbatic

El a comparat România cu Vestul Sălbatic și a susținut că Bucureștiul și Sofia nu au ce căuta în Schengen și n-ar fi trebuit primite în Uniunea Europeană.

„Cum s-a putut așa ceva, o țară cu așa infrastructură, corupție, criminalitate să fi fost primită în UE? Nu avem nevoie de România și Bulgaria nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen!”, a spus el.

Reil, membru al partidului de extremă dreapta AfD, a mai spus că a fost de multe ori în România în ultimii ani și că în Ucraina e mai multă ordine, o infrastructură mai bună.

„În ultimul an am fost de multe ori în România şi vreau să fiu prietenos când spun că România este Wild West-ul Europei. În Ucraina am văzut o infrastructură mult mai bună decât în România. Nu avem nevoie de România şi de Bulgaria nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen”, a afirmat Reil.

Rareș Bogdan a cerut din nou aderarea României la Schengen

Preşedinta de şedinţă i-a atras atenţia eurodeputatului german pentru tonul jignitor folosit și l-a avertizat că va fi sancționat.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a cerut din nou aderarea României la Schengen și a spus că țara noastră trebuie tratată la fel ca celelalte state membre UE. Aceasta, cu atât mai mult cu cât Rusia alimentează discursul eurosceptic, a adăugat el.

„De 11 ani, 2 țări europene pe care românii le tratează cu respect îi umilesc sistematic, blocând aderarea la Schengen. Și asta deși companiile lor au afaceri uriașe în România și dețin o bună parte din sistemul bancar și de asigurări”, a spus Rareș Bogdan în cadrul unei dezbateri în Parlamentul European.

author avatar
Andreea Vlad
960 afisari

28 COMENTARII

  1. Prietene Guido Reil, nu Europa n-are nevoie de România, e exact pe dos: ROMÂNIA N-ARE NEVOIE DE VOI!
    Tu vorbești de corupție? Tu? Când Germania e țara unde s-au descoperit o mulțime de acte sfruntate de corupție la nivel de CEO de companii? Thyssen, Mercedes, Lockheed, Spiegel, HS.30, SPD, CDU, e o listă lungă până la Beijing, mă! Când coana urSula v-a terminat armata cât a fost ministru al apărării, de-a lăsat 40% din vehiculele blindate nefuncționale, când tot din cauza ei bravii soldați germani s-au antrenat cu cozi de mătură la exercițiul comun cu Danemarca, din lipsa dotărilor?
    Tu vorbești, mă, de rău România? Tu, din țara unde poliția măsura cu bățul distanța dintre oameni pe stradă? Bă, oi fi tu de extremă dreaptă, dar ești prost de bubui.
    Dacă România ar avea la conducere patrioți și nu trădători, acuma v-ați milogi la noi în genunchi și cu căciula-n mână să vă dăm gaze de-o ciorbă, imbecilule.
    Da’ lasă că v-au făcut figura prietenii voștri de la Washington. O să păpați la lumânare, pâinică cu unt, romantic, și-o să faceți dușuleț cu bunica la 19 grade. Bucură-te, dobitocule.
    Și-așteptăm cu interes ziua în care „Bună ziua” în germană se va spune „Salaam Aleikum”. 😀 😀 😀

    • bine zis: ROMANIA N-ARE NEVOIE DE VOI!
      cine vine si mulge bani din Romania? lidl, kaufland, billa, dm SI ALTII CA EI!
      vanzand produse cu acelasi ambalaj dar nu si de aceeasi calitate. corupand politicieni si institutii din Romania pt.a inchide ochii la aceste ilegalitati. adica furaciune grosolana la calitate. unde se duc banii???
      si mai vine un cracanat sa ne spuna noua despre vestul salbatic?! asta inseamna cu adevarat tupeul de boolangiu.
      ati distrus europa cu lacomia voastra, cu frica, cu legile strambe, cu promovarea pornografiei, cu spalatul banilor prin tot felul de ong-uri suveica si prin pupat k-oo-rul americanilor care oricum or sa va faca piata de desfacere asa cum ati procedat voi cu tarile est europene.
      si vii tu, denaturatule sa arunci vorbe despre Romania???
      in Romania se aude tot mai mult R O E X I T !!!! SI BINE CA SE AUDE, SPERAM SA SE SI IMPLINEASCA !!!
      Romania are resurse de orice fel, ca poate sa se descurce singura, in orice conditii. si vine acum un boolangiu sa ne dea noua lectii, in conditiile in care Romania ar fi fost mult mai avantajata daca ar fi deschis poarta Chinei disciplinate, decat germaniei cracanate!
      cu China se poate face busines corect daca ai oameni care stiu sa negocieze, in timp ce voi cautati mereu variante ocolitoare si santaj politic si economic prin bce, comisia europeana si alte institutii europene pe care le-ati imbacsit de cracanati. m ue german imbacsit !
      europa a ajuns de c_a c_a t pentru ca este condusa de unii care se f_o_o_t in c-o-o-r !!!
      europa este condusa cu c-0-0-r-u-l nu cu mintea din cap ! drept dovada acest europarlamentar prietenos!

    • ”NU AVEM NEVOIE DE ROMÂNIA ȘI BULGARIA NICI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ, NICI ÎN SCHENGEN!””
      Nenea europarlamentaru’ neamt sa stii ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni daca vrem in UE si Schengen. Nici noi nu vrem. Dati inapoi ce ati ”cumparat” din Romania contra spaga , luati-va Lidl si Kaufland si pa si pu la revedere!

  2. Aceasta Germania o tara degenerata ,plina de pedofili si poponari ,drogati cea mai naiva natiune din Europa

  3. Reil este un” Heil Hitler” ! , adică un neo nazist, deja incriminați de Putin, mărețul lider de la Cremlin! Nu uitați, Rusia trebuie să devină prietena noastră pt veșnicie!

  4. Numai comentariiinepte pe aici.Da adevarat avem coruptie generalizata in Romania dar complicii la jaf sunt globalustii din UE. Grupul Soros de exemplu e un cuib de termite sobolani si hiene care au rontait toata Europa

    • Mai aveti trilioane de tocat cu refugiatii adusi de Soros cu barcile gonflabile?ONGurile sunt de fapt spalatorie de bani UE

  5. Nu trebuie certat prea mult, acest dobitoc, care, pe undeva, s-ar putea să aibă dreptate. Dacă nu n-am fi fost atât de disperați să fim în UE poate nu distrugeam industria, agricultura, învățământul etc., crezând în valorile europene acum devenite falimentare. De cine ar fi mai ascultat, prea plecați, politicienii noștri care ne impun tot felul de măsuri tâmpite, printre care aș enumera renunțarea la carne și consumul de insecte, dușul în doi, pedofilia, lesbianismul, homosexualii etc. Știți cumva dacă Serbia suferă că nu este în UE sau NATO?

    • Ba trebuie, nu certat, ci bătut până la inconștiență. Nu, Serbia nu suferă că nu e în UE sau NATO, dar ia du-te tu la ei și spune-i unuia de-acolo ceva urât despre țara lui. După aia să notezi când vei mai putea să umbli pe picioarele tale prima dată. Asta-i problema noastră, mă, că ne înjurăm propria țară inclusiv în fața străinilor și că zicem „mvai, da’ omu’ poate are dreptate…”
      Nu mă, n-are! În primul rând, în al doilea și-n al treilea etc. etc. n-are dreptul să vorbească așa de România, pentru că e un străin. Punct. I-ai spus vreodată copilului tău, la nervi, să zicem, „mă da prost ești!” după ce a făcut vreo tâmpenie majoră? Nu e OK, dar na, uneori îți mai scapă lucruri. Dar ia să vină un vecin sau părintele altui copil și să-i spună puștiului tău „bă, da prost ești!” de față cu tine. Ce faci? Spui „mvai, dar poate omul are dreptate, deși e un dobitoc.”?
      Asta-i problema, amice. Știm cum suntem, nici mai buni nici mai răi decât alții, știm că România e condusă de străini și trădători vânduți acestora, dar ar trebui să fie problema NOASTRĂ să recunoaștem și să rezolvăm asta, nu să vină toți neica-nimeni și să-și bată joc de noi.
      Dar știi o chestie? Când preferi (nu tu, ci în general) să porți țoale cu steagurile altor țări, când vezi tricolorul atârnat la mișto doar la sărbătorile naționale și după aia e dat jos urgent, când nu-ți acoperi steluțele alea împuțite de la numărul mașinii cu steagul țării tale, ce-oi vrea?
      „Naționalism” nu înseamnă nici legionari, nici derbedeii ăia decerebrați de prin galeriile echipelor de fotbal, care-și fac un titlu de glorie din huliganism, naționalism înseamnă să-ți respecți identitatea, țara, istoria, oamenii mari care-au fost și, nu în ultimul rând, când vorbește unul urât de țara ta, să-i tragi una-n bot de să-i sară dinții ca focurile de artificii.

      • Suntem idioti. La Timisoara primarul ales de prostime, Dominic Fritz, care NU este cetatean roman, poarta esarfa tricolora oficiala a statului roman!!! Cu ce drept si cine ii permite asa ceva? Noi prostii de romani care cadem in cwr cand auzim pe unul care vorbeste in alta limba.

        • Corect! Dar ia să-nceapă site-ul primăriei și adresele de e-mail ale ălora să se blocheze de la mesajele de tip „Friț, nach Hause gehen!” sau cum dracu’ se scrâșnește „cară-te acasă” în limba asta de trib de pitecantropi, să vezi reacții atunci!
          Bă, până când nu ne mișcăm efectiv, nu iese nimic, știi? Așa, stăm și comentăm bine-mersi și pe ăia îi doare la banană de noi.
          Câți sunt dispuși să-i zică lui Friț ăla și altora ca el, măcar pe e-mail și pe forumuri, dacă nu altfel, să ne lase dracului în pace și să plece de unde-au venit?

  6. Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Guido_Reil acesta a fost miner : o meserie cinstita!
    provenienta numelui Guido este din Italia si nu un nume german! Citind in aceeasi pagina.. domnul
    Guido Reil are antecedente antisemite ptr ca s-a opus la construirea unui centru de straini in orasul Essen.
    Ptr ca numele lui nu are provenienta germana + fost miner cresc probabilitatile evenimentelor: „provine din familie mixta” , „in familiile mixte sunt disensiuni rasiale ,mai ales in tari care au pierdut al doi-lea razboi mondial (Germania,Italia,…)” ,”in fosta meserie / in orasul natal e posibil sa fi avut disensiuni cu ceilalti straini” => gandire antisemita

  7. Ba asta, Romania de doua mandate e condusa de un neamt care a adus o aici!! Ce zici , e din neamul tau ba care doar a distrus nimic bun nu a facut.

  8. Guido Reil ,nu-ti place Romania ? sa-ti fie de bine ,dar va place cand ROMANIA E VACA DE MULS !, si mulgeti ,si mulgeti !, CA BANII N-AU MIROS !.

  9. La ce resurse avea România ,se descurca liniștită în aceste vremuri de criza ,evident dacă avea un presedinte și,o clasă politica patrioata ,și,o armata proprie, care sa ne apere de hienele imperealist,o globaliste ,care ne,au jefuit în cei 33 de ani

  10. Si Vestul Salbatic le-a prins tare bine aerlocilor, acum se mandresc cu orase ca SF sau LA. De coana Ursula care e cea mai mare corupta a Europei nu a avut nimic de zis?

  11. Fă-ne un bine și scoate ne din mocirla asta numita uniunea Europeană,Am avut doar de pierdut de când am aderat acolo,ne luați resursele,ne obligați să mâncăm gândaci și tot felul de bolbotenii! Voi ,toată Europa la un loc nu aveți ce are tara noastră frumoasa!

  12. Vestul salbatic e in…..vest !
    Vestul nu poate fi in Est.
    Gura pacatosului, adevar graieste.
    Dar vestul salbatic ar putea sa-l lase pe Guido fara gaze naturale la iarna.Sa se incalzeasca in spatiul Schengen 🙂 si sa manance tot de acolo !

      • Ia cară-te de-aici, dementule și nu mai polua pagina.
        Târăște-te înapoi în gaura de unde-ai apărut, derbedeule.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger