AcasăȘTIRI EXTERNEUn elev român, de doar 12 ani, a decedat în timpul excursiei...

Un elev român, de doar 12 ani, a decedat în timpul excursiei cu clasa, în Austria. L-au găsit mort în faţa hotelului

O tragedie a lovit familia unui elev român plecat în excursie, cu clasa, în Austria. Băiatul a căzut de la etajul hotelului în care era cazat.

L-au găsit decedat în faţa clădirii.

Erau cazaţi lângă Viena

Copilul era într-o excursie școlară. În dimineața de vineri, trupul băiatului a fost găsit fără viață. Grupul de elevi și profesori din România era cazat într-un orășel de lângă Viena, Wiener Neudorf.

Salvatorii n-au mai putut face nimic pentru elevul român. Măsurile de resuscitare nu au avut efect, potrivit unui purtător de cuvânt al Direcției de Poliție de Stat din Austria Inferioară.

Nu se cunosc motivele căderii

Contextul exact al căderii, care a avut loc de la o înălțime de aproape zece metri, rămâne neclar. O primă ipoteză ar fi că elevul s-a urcat pe fereastră și a căzut în gol.

Copilul ar fi murit pe loc. Nu se știe de cât timp se afla grupul de români în Austria. Poliția nu a găsit niciun semn care să indice o sinucidere. Urmele nu conturează o imagine clară.

În fața ferestrei hotelului se află un platou din beton, care nu are balustradă. Anchetatorii bănuiesc că băiatul s-ar fi urcat pe el și a căzut de pe pervazul ferestrei. Poliția a demarat o anchetă și a izolat zona din jurul hotelului.

author avatar
Andrei Ștefan
542 afisari

1 COMENTARIU

  1. ”A fost nesupravegheat. Un copil de 12 la etajul patru cu alţi copii de vârsta lui, nesupravegheaţi în cameră. Mai mult de atât ce pot să zic”, a spus sora victimei.”
    Citesti si nu crezi. Deci dupa capul sorei astuia de se credea omul paianjen, profii trebuiau sa stea in camera cu ei sa-i….supravegheze.
    Elevul era pasionat de parkour.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri