AcasăȘTIRI EXTERNEUn celebru bancher, șef al colosului Barclays, acuzat că a violat o...

Un celebru bancher, șef al colosului Barclays, acuzat că a violat o femeie la o orgie sexuală organizată de pe insula lui Jeffrey Epstein!

jes staleyFostul șef Barclays, acuzat că a abuzat o femeie în timpul unei vizite la refugiul de pe insula lui Epstein

Fostul șef al băncii Barclays, Jes Staley, a fost acuzat că a abuzat sexual o femeie la refugiul lui Jeffrey Epstein în Insulele Virgine, potrivit unei noi hotărâri judecătorești.

Staley ar fi „folosit forță agresivă asupra victimei și a informat-o că avea permisiunea lui Epstein să-i facă ceea ce a vrut el”, se arată în hotărârea, depusă luni, potrivit Daily Mail.

Jes Staley a făcut ce a vrut cu victima sa

Dezvăluirea explozivă – prima acuzație directă de agresiune sexuală împotriva lui Staley – face parte dintr-o hotărâre emisă de judecătorul Jed S. Rakoff de la tribunalul districtual american, care permite ca cererile specifice împotriva averii lui Epstein să avanseze.

Jes Staley, în vârstă de 66 de ani, a recunoscut că a avut prietenie cu Epstein, dar a negat că ar fi participat la agresiuni sexuale asupra femeilor traficate de el.

Depunerea pune mai multă presiune asupra CEO-ului JP Morgan, Jamie Dimon, permițând să continue cererile mai multor Jane Does și Insulele Virgine americane, unde Epstein avea o casă pe o insulă privată.

Jes Staley și Jeffrey Epstein erau prieteni de multă vreme

Afirmațiile spun că JPMorgan și Deutsche Bank erau răspunzătoare din punct de vedere legal pentru că au facilitat abuzurile sexuale ale lui Epstein și „au beneficiat cu bună știință de pe urma participării la o afacere de trafic sexual”, a scris judecătorul Rakoff.

Judecătorul de district Jed S. Rakoff a scris: „Pretenția reclamantului – Guvernatorul Insulelor Virgine ale Statelor Unite conform căreia pârâtul JP Morgan Chase Bank, NA a beneficiat cu bună știință de pe urma participării la o afacere de trafic sexual… rămâne ca parte a cazului”.

Staley a schimbat 1.200 de e-mailuri cu Epstein între 2008 și 2012, după ce acesta din urmă a fost condamnat.

De asemenea, foatul șef Barclays a vizitat insula St. James deținută de Epstein din Insulele Virgine americane, supranumită „insula pedo” și unde a fost dezvăluit miercuri de Wall Street Journal că Epstein îl distrase și pe miliardarul Reid Hoffman, proprietarul LinkedIn.

author avatar
Andreea Vlad