AcasăȘTIRI EXTERNEUn camion a intrat în mulțime, în Olanda. Sunt morți și răniți

Un camion a intrat în mulțime, în Olanda. Sunt morți și răniți

Un camion a intrat în mulțime, în Olanda. Sunt morți și răniți / Foto: printscreen

Cel puţin două persoane au fost ucise sâmbătă şi alte câteva au fost rănite într-o localitate din apropiere de Rotterdam, în Olanda, după ce un camion a ieşit de pe şosea şi a lovit un grup care lua masa afară, conform informaţiilor oferite de poliţia olandeză.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, când un camion înmatriculat în Spania a ieșit de pe șosea în Zuidzijdsedijk, la aproximativ 30 km sud de Rotterdam.

Cină de cartier cu final tragic

„Camionul a intrat în plin într-un grup de persoane care participau la un grătar de cartier”, a precizat poliția din Rotterdam pe contul său de Twitter.

Un ofițer de poliție aflat la fața locului a declarat pentru postul de radio local Rijnmond că „cel puțin două persoane au fost ucise”, dar că poliția se află încă la fața locului pentru a stabili un bilanț definitiv.

Fotografiile făcute după accident au identificat camionul ca aparținând companiei El Mosca, cu sediul în Spania. Șoferul camionului, care nu a fost rănit, a fost arestat și dus în custodie, a precizat radio NOS.

author avatar
Tudor Borcea
416 afisari

11 COMENTARII

    • Constantinescule , transmiti condoleante si in olandeza ? De ce nu te angajezi bocitoare internationala ? Pentru accidentul din Ghana nu prea ai fost pregatit , e o scapare , invata cum se zice condoleante in limba celor ghaneza .

      • as fi jignit.Ghana a fost colonie iar limba oficiala e engleza.
        mai citeste
        nu strica
        nu dauneaza
        nu face rau
        nu imbolnaveste
        nu se moare de la citit
        cititi cititi si iar cititi
        tatuca lenin al bunicutzei voastre iliescu a zis „invatati invatati si iar invatati”

  1. un bolnav psihic a intrat cu masina intr-o multime de oameni. fara legatura cu evenimentul sau convingerile religioase atacatorul a strigat aloha snackbar. nu este un atentat terorist, atacatorul era cetatean olandez proaspat venit din iraq

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger