AcasăȘTIRI EXTERNEUn bebeluş român a emoţionat Spania! Vindecat de COVID după 10 săptămâni...

Un bebeluş român a emoţionat Spania! Vindecat de COVID după 10 săptămâni la ATI, a plecat din spital aplaudat de medici (VIDEO)

vaccinulUn bebeluş român a emoţionat Spania! Vindecat de COVID după 10 săptămâni la ATI, a plecat din spital în aplauzele medicilor

Un bebeluş român a reuşit să învingă noul coronavirus după ce a fost internat timp de 10 săptămâni la Terapie Intensivă.

Petru a părăsit, joi, spitalul spaniol în aplauzele si lacrimile medicilor care l-au îngrijit mai mult de două luni de COVID-19, anunță Ministerul Sănătății din România.

Petru, familia sa și medicii care l-au îngrijit sunt adevărați luptători care ne dau speranță că vom învinge această pandemie„, adaugă ministerul într-o postare pe Facebook.

Bebeluşul se îmbolnăvise de COVID-19 după ce fusese adus acasă de la materinitate

Petru a fost adus acasă de părinți și a contractat COVID-19 de la fratele său, care era asimptomatic. La scurt timp, Petru a fost internat la terapie intensivă deoarece avea probleme grave cu respirația.

Recuperarea lui Petru a fost lentă și pentru mult timp părinții l-au putut vedea doar prin apel video. Bebelușul a stat în spital zece săptămâni.

author avatar
Andrei Ștefan