AcasăȘTIRI EXTERNEUn bebeluş român a emoţionat Spania! Vindecat de COVID după 10 săptămâni...

Un bebeluş român a emoţionat Spania! Vindecat de COVID după 10 săptămâni la ATI, a plecat din spital aplaudat de medici (VIDEO)

vaccinulUn bebeluş român a emoţionat Spania! Vindecat de COVID după 10 săptămâni la ATI, a plecat din spital în aplauzele medicilor

Un bebeluş român a reuşit să învingă noul coronavirus după ce a fost internat timp de 10 săptămâni la Terapie Intensivă.

Petru a părăsit, joi, spitalul spaniol în aplauzele si lacrimile medicilor care l-au îngrijit mai mult de două luni de COVID-19, anunță Ministerul Sănătății din România.

Petru, familia sa și medicii care l-au îngrijit sunt adevărați luptători care ne dau speranță că vom învinge această pandemie„, adaugă ministerul într-o postare pe Facebook.

Bebeluşul se îmbolnăvise de COVID-19 după ce fusese adus acasă de la materinitate

Petru a fost adus acasă de părinți și a contractat COVID-19 de la fratele său, care era asimptomatic. La scurt timp, Petru a fost internat la terapie intensivă deoarece avea probleme grave cu respirația.

Recuperarea lui Petru a fost lentă și pentru mult timp părinții l-au putut vedea doar prin apel video. Bebelușul a stat în spital zece săptămâni.

author avatar
Andrei Ștefan
150 afisari

1 COMENTARIU

  1. Trebuie pozat cu bunicuta de 95 de ani vindecata si ea si facute calendare si date la toate mamaile ce umezesc cand aud de vaccin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger