AcasăȘTIRI EXTERNEUn bărbat și-a dat foc în fața ambasadei Israelului de la Washington....

Un bărbat și-a dat foc în fața ambasadei Israelului de la Washington. Imagini incredibile (VIDEO)

police usa

Un bărbat şi-a dat foc, duminică, în faţa ambasadei Israelului la Washington, a anunţat Ministerul israelian de Externe.

The Times of Israel notează că bărbatul nu era cunoscut de ambasadă înainte de autoincendiere şi că a fost chemată o ambulanţă, iar bărbatul a fost dus la spital.

Bărbatul, dus la spital

Bărbatul a suferit răni care îi pun viaţa în pericol şi că niciun membru al personalului ambasadei nu a fost.

Altfel, SUA insistă pentru un acord între Israel și Hamas. Administrația Joe Biden a reafirmat obiectivul de ajungere la un acord între Israel și grupul islamist palestinian Hamas, dar a criticat un plan al Guvernului Benjamin Netanyahu de extindere a coloniilor din Cisiordania și a anunțat că va evalua proiectul privind guvernarea post-conflict a Fâșiei Gaza.

Armata israeliană a intervenit în Fâșia Gaza

Statele Unite, Egiptul și Qatarul continuă eforturile diplomatice pentru obținerea unui acord între Israel și grupul islamist Hamas. Bilanțul ofensivei militare israeliene în Fâșia Gaza a ajuns la 29.514 morți și 69.616 răniți.

Armata israeliană a intervenit în Fâșia Gaza ca reacție la atacurile comise pe 7 octombrie 2023 de militanți ai grupurilor Hamas și Jihadul Islamic, soldate cu aproximativ 1.200 de morți în comunități din sudul Israelului.

author avatar
Andrei Ștefan
253 afisari

1 COMENTARIU

  1. Barbatul era un soldat american imbracat in uniforma militara.
    Totusi conteaza si asta…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger