AcasăȘTIRI EXTERNEUn bărbat i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc. De necrezut ce...

Un bărbat i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc. De necrezut ce urmărea să facă cu acest document fals

Un bărbat care se ocupa de fals în acte i-a făcut lui Brad Pitt mai multe documente cu adrese diferite, inclusiv un buletin românesc. El fura pozele actorului de pe Internet.

Un cetățean leton la Benalmádena, Málaga a fost reținut pe 3 noiembrie 2022 pentru falsificarea mai multor documente. Poliția Națională l-a arestat pe fugar în timp ce acesta dormea ​​în apartamentul său închiriat pe Costa del Sol.

Bărbatul își făcuse 25 de identități diferite

Anchetatorii din Spania, Letonia și Polonia, au declanșat „Operațiunea Riga”, pentru prinderea infractorului. În decursul anchetei, au descoperit că falsurile realizate de acesta erau aproape perfecte.

El a înființat un laborator într-un apartament pentru a face documente de identitate și permise de conducere din țările Uniunii Europene, pe care le vindea infractorilor cu circa 800 de euro. Falsifica cărți de identitate sau permise de conducere din țări precum Franța, Letonia, Cehia, Belgia, Portugalia, Lituania sau Olanda.

Trăia vieți paralele

Bărbatul se ocupa și de carduri de sănătate, certificate de handicap, abonamente de presă sau certificate covid. Își făcuse 25 de identități diferite. Avea chiar și propria legitimație de căpitan de iaht din comunitatea autonomă Galicia.

Identitățile multiple i-au permis să trăiască vieți paralele. Avea câte o soție în China, Germania și Letonia, și cu cel puțin una din ele are și copii. Pe toate le sprijinea financiar. Autoritățile cred că, pe lângă faptul că îi asigura un trai îmbelșugat, falsificarea de documente îl pasiona cu adevărat pe acest bărbat.

author avatar
Andreea Vlad
636 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri