AcasăȘTIRI EXTERNEUn avion militar chinez s-a prăbușit peste un cartier, imaginile sunt șocante...

Un avion militar chinez s-a prăbușit peste un cartier, imaginile sunt șocante – VIDEO

Un avion militar chinez s-a prăbușit peste un cartier, imaginile sunt șocante - VIDEO

Un avion de vânătoare chinez s-a prăbușit joi peste mai multe case, în centrul Chinei, provocând moartea a cel puțin o persoană și rănirea altor două, a anunțat televiziunea de stat.

Aparatul, un avion de luptă al forțelor aeriene, J-7, s-a prăbușit „în apropierea unui aeroport” din Xiangyang, a precizat CCTV, citând „locuințe avariate”. Xiangyang este un oraș din provincia Hubei, situat la aproximativ 1.000 de kilometri sud-vest de Beijing.

Pilotul a reușit să se ejecteze

Pilotul a reușit să se ejecteze și a fost transferat la spital, a precizat CCTV. Canalul a precizat că bilanțul inițial este de un mort și doi răniți.

Imaginile publicate de presa locală arătau flăcări și o coloană de fum negru care se ridica din clădiri. Unele păreau să fi fost complet rase de pe fața pământului.

China are un istoric de accidente mortale ale avioanelor militare. Dar autoritățile și mass-media sunt de obicei lipsite de detalii.

În 2019, doi piloți au murit în timpul unui zbor de antrenament deasupra insulei sudice Hainan. Anul trecut, un avion de vânătoare al forțelor aeriene s-a prăbușit în provincia Guizhou din sud-vestul țării, omorând oficial o persoană.

În 2006, 40 de persoane au fost ucise în provincia estică Anhui, după ce avionul militar în care se aflau s-a prăbușit la sol.

author avatar
Tudor Borcea
437 afisari

2 COMENTARII

  1. Speram sa dea coltul cat mai multi data viitoare, ca doar au de unde sa furnizeze carne de tun !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger