AcasăȘTIRI EXTERNEUPDATE Un avion cu peste 190 de oameni la bord s-a rupt...

UPDATE Un avion cu peste 190 de oameni la bord s-a rupt în două, la aterizare. Imagini tulburătoare! – VIDEO

Un accident aviatic cu urmări grave s-a produs în urmă cu scurtă vreme în orașul Calicut, din India.

UPDATE: Cifre actualizate, prezentate ANI – Asian News Agency, indică faptul că ar fi 14 decese și 123 de oameni răniți, potrivit timesofindia.indiatimes.com

UPDATE: Reprezentanții companiei precizează, într-un comunicat transmis pe pagina oficială de o rețea de socializare, că incidentul – produs în jurul orei 19, ora locală – nu a cauzat un incendiu la bordul aeronavei.


Aeronava venea de la Dubai, iar la momentul aterizării la Calicut ar fi depășit suprafața pistei. Accidentul – în urma căruia avionul s-ar fi rupt în două – ar fi avut loc în condiții de vreme nefavorabilă, mai exact de ploaie, anunță presa internațională.

Imediat ce s-a dat alarma, la fața locului au intervenit salvatorii – pompieri și cadre medicale deopotrivă. Din primele informații furnizate de presa locală, la bordul aeronavei aparținând Air India Express, o companie indiană low-cost, se aflau 191 de oameni. Și anume 184 de pasageri, 10 dintre ei copii, și șapte membri ai echipajului – incluzând cei doi piloți.

Conform CNN, doi pasageri și un pilot și-ar fi pierdut viața în urma acestui accident.
Pe de altă parte, site-ul BBC anunță că sunt cel puțin două decese. Potrivit aceleiași surse, cate citează un purtător de cuvânt al companiei aviatice, mai multe persoane au fost rănite. Numărul acestora nu a fost, însă, anunțat oficial.


 

sursa foto: Twitter/ANI

368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger