AcasăȘTIRI EXTERNEUn avion a fost deturnat de un cal! Aeronava, cale întoarsă pe...

Un avion a fost deturnat de un cal! Aeronava, cale întoarsă pe aeroportul JFK

Un zbor a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul de pe care a decolat, după ce un cal a scăpat în cală. Zborul, operat de compania aeriană specializată în curse charter Air Atlanta Icelandic pe 9 noiembrie, avea ca destinație Liege, în Belgia.

Aeronava se afla la 31.000 de picioare când pilotul a anunțat controlul traficului aerian că un cal a scăpat din grajd și că trebuie să se întoarcă joi la JFK.

Calul a scăpat din boxă

„Suntem un avion cargo cu un animal viu, un cal, la bord. Calul a reușit să scape din boxa sa. Nu există nicio problemă în ceea ce privește zborul, dar trebuie să ne întoarcem la New York, deoarece nu putem reasigura calul”, le-au transmis piloţii celor de la sol.

Piloții au aterizat înapoi pe aeroportul JFK după ce au aruncat 20 de tone de combustibil. De asemenea, au solicitat ajutorul unui medic veterinar, deoarece calul a fost descris ca fiind “în dificultate”, deși nu este clar ce s-a întâmplat cu animalul.

Nu se ştie clar cum a reuşit calul să scape.

800 afisari

6 COMENTARII

  1. In poza articolului Andrei Ștefan cel mai mare ziarist de pe meleagurile mioritice, ne arata cum a scapat calul.

  2. La mizeria din New York 20 de tone de gaz -kerozina este o binecuvantare ca sa mai curate jegul si mizeria. Primarul New Yorcului ar trebui sa plateasca pentru gazul asta ce a mai dezinfectat metropola asta imputita.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri