AcasăȘTIRI EXTERNEUn al treilea prostestatar ar fi fost ucis de forțele de ordine...

Un al treilea prostestatar ar fi fost ucis de forțele de ordine din Belarus!

Un al treilea prostestatar ar fi fost ucis de forțele de ordine din Belarus!Un al treilea prostestatar ar fi fost ucis de forțele de ordine din Belarus!

Un bărbat în vârstă de 45 de ani ar fi a treia victimă făcută de forțele de ordine din Belarus după ce a decedat într-un spital militar din Minsk din cauza unei răni prin împușcare la nivelul capului.

Rudele lui Gennady Shutov susțin că bărbatul fusese rănit de un glonț în zona capului în timp ce participa la un protest din orașul Brest, pe 11 august, potrivit news.tut.by.

Acestea au declarat că au vorbit cu mai mulți martori care i-au informat că bărbatul nu se opusese forțelor de ordine și nici nu era conflictual, doar mergea. De asemenea, potrivit acestor martori, glonțul care l-a rănit mortal în zona capului fusese tras de pe acoperișul unei clădiri din zonă.

Încă un protestatar decedat în Belarus

După incident, rudele bărbatului nu l-au putut găsi timp de două zile. Ulterior, au aflat că a fost transportat la spitalul regional din Brest și apoi a fost transferat cu elicopterul la un spital militar din Minsk.

Fiica victimei, Lyudmila, declarase pentru sursa citată că tatăl ei avea o rană prin împușcare iar „afecțiunile la nivelul creierului era grave și extinse, doctorii nefăcând prognosticuri”.

Potrivit surselor Tut.by, bărbatul fusese transferat la spitalul din Minsk în timp ce se afla în stare de inconștiență și i se pusese diagnoticul de „rană deschisă prin împușcare la nivelul cutiei craniere. Contuzie – zdrobirea creierului. Fractură multiplă a cutiei craniene cu tranziție la bază”.

„Au tras ca să ucidă!”

Gennady Shutov a fost declarat decedat pe 19 august, la ora locală 10:20.

Ministerul Sănătății din Belarus a confirmat decesul bărbatului precizând că în seara de 18 august starea acestuia s-a înrăutățit.

Ministerul Afacerilor Interne din Belarus a transmis că în seara de 11 august, poliția din Brest a tras în oameni cu intenția de a ucide iar potrivit poliției, un bărbat a fost rănit, însă nu se știe dacă este vorba de Gennady Shutov.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
93 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iata m-am intalnit cu domnul Ceausescu si ce mi-a spus citesc citind.
    -?Dragi tovaresi si pretini din Bielarus.
    Am auzit cu… o mare insatisfactie ca… dumneavoastra pe buna dreptate va revoltati impotriva tovaresului Luk… Luk.. Luk… sneko. ??… NU e normal tovaresi.☝️ Oameni munci raman proletari nu protestanti tovaresi, dar…???
    AVERTIZEZ aginturli straine sa stea la ei acasa sa nu mai intervina in problemili de ordin interior… ?️ in afacerili de ordin interior care priveste doar Bielarus☝️. Tovaresu Luk.. Lu sa stea linistit si sa plece sa nu pateasca ca mine in 89 cand plopul a facut peri iar rachita micsuneli si fasolea plumbi la feri…
    Dragi tovaresi si pretini… ai Bielarus,… in incheieri, vreau sa adresez spor la munca in toate domenile si un tot inainte la protestanti! ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger