AcasăȘTIRI EXTERNEULUITOR! Biden îi amenință pe americanii care cer respectarea celui de-al 2-lea...

ULUITOR! Biden îi amenință pe americanii care cer respectarea celui de-al 2-lea Amendament! Presedintele SUA invocă puterea avioanelor de vânătoare F-15

Biden pune FRÂNĂ industriei din China. Cum îi SABOTEAZĂ pe asiatici!

Președintele Joe Biden i-a atacat din nou pe susținătorii celui de-al Doilea Amendament în timpul discursului său de miercuri din Pennsylvania, SUA,  în care a anunțat noi planuri de interzicere a armelor de asalt la nivel national.

Biden a venit în acest stat pentru a-și prezenta ultima sa agendă „O Americă mai sigură” pentru a promova eforturile de sprijinire a forțelor de ordine și de descurajare a criminalității.

„Aveți nevoie de ceva mai mult decât o armă”

Deși discursul său s-a axat în principal pe politicile sale, Biden și-a îndreptat ulterior atenția către adversarii săi politici, atacându-i pe republicani pentru că se opun acțiunilor privind controlul armelor de foc. Mai exact, el i-a atacat pe apărătorii celui de-al Doilea Amendament care susțin că acest dreptul de a avea arme este necesar pentru autoapărare împotriva dușmanilor străini și a unui guvern tiranic.

„Pentru acei americani curajoși de dreapta care spun că este vorba despre menținerea independenței și siguranței Americii, dacă vrei să lupți împotriva țării, aveți nevoie de un F-15. Aveți nevoie de ceva mai mult decât o armă”, a declarat Biden, informează Fox News.

Avioanele F-15, lăsate cadou talibanilor

Utilizatorii rețelelor de socializare au atacat comentariul președintelui pentru că a criticat cetățenii americani. Alții au subliniat că această afirmație a urmat la un an de la retragerea lui Biden din Afganistan, unde mai multe arme, inclusiv avioane F-15, au fost lăsate în urmă pentru forțele talibane.

„Singurele F-15 pe care le-au avut talibanii când au luptat împotriva țării noastre au fost cele pe care Biden le-a lăsat în Afganistan pentru ei”, a scris pe Twitter Greg Price, strateg digital senior la X Strategies.

„Președintele spune acest lucru de ani de zile, dar este din ce în ce mai puțin congruent cu modul în care chiar și propria sa administrație a jucat. Câte avioane F-15 aveau talibanii când Biden a decis să le predea Afganistanul?”, a scris fondatorul The Reload, Stephen Gutowski.

„Acesta este un comentariu stupid care arată analfabetismul constituțional și istoric al celui mai prost președinte din câți se cunosc”, a scris pe Twitter prezentatorul de radio Buck Sexton.

Fostul redactor al Babylon Bee, Frank Fleming, a glumit: „Hei, copiază unul dintre vechile mele articole din The Babylon Bee. „Împăratul Palpatine îi îndeamnă pe cetățeni să renunțe la blasterele lor, deoarece ar avea nevoie de o Stea a Morții pentru a învinge Imperiul”.

„Nu pot să cred că acest idiot este președinte”

Margot Cleveland, corespondentul juridic al The Federalist, a scris pe Twitter: „Deci, „America mai sigură” înseamnă un guvern care își amenință cetățenii cu F-15”.

„Nu pot să cred că acest idiot este președinte”, a scris David Harsanyi, senior editor al The Federalist.

Biden a anunțat, de asemenea, că și-a reînnoit eforturile de a „interzice armele de asalt” pentru a combate creșterea ratei criminalității. În timpul discursului său, el a reiterat mai multe afirmații dezmințite și discutabile, cum ar fi faptul că tunurile erau interzise atunci când a fost adoptat al Doilea Amendament și că el „nu este absolut”.

Reprezentantul californian Eric Swalwell a fost atacat pentru un comentariu similar în 2018, după ce i-a criticat pe susținătorii celui de-al Doilea Amendament pentru că au crezut că armele pot opri o Americă tiranică din moment ce „guvernul are bombe nucleare”.

author avatar
Tudor Borcea
885 afisari

7 COMENTARII

  1. Cand Dumnezeu vrea sa te distruga mai intai iti ia mintile…..Constitutia USA nu se negociaza se aplica…regimul Biden se prabuseste100% dar vrea sa faca zgomot in cadere

  2. „Nu pot să cred că acest idiot este președinte”, a scris David Harsanyi, senior editor al The Federalist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger