AcasăȘTIRI EXTERNEUltimele imagini VIDEO din Mariupol. Este incredibil ce fac acum locuitorii acestui...

Ultimele imagini VIDEO din Mariupol. Este incredibil ce fac acum locuitorii acestui oraș cucerit de ruși

Ultimele imagini VIDEO din Mariupol. Este incredibil ce fac acum locuitorii acestui oraș cucerit de ruși

Mariupol revine treptat la o viață normală. Orașul de la Marea Azov a căzut încă de la începutul invaziei în mâinile rușilor. Deși s-a spus că Mariupolul a fost șters de pe fața Pământului, lucrurile se pare că nu stau chiar așa.

Orașul a început să revină la o viață normală, iar infrastructura este deja funcțională.

Mariupol a căzut complet în mâinile rușilor

Rusia caută să redea populației din Mariupol viața de dinainte de război, cu servicii publice de bază.

Un nou semn pictat în culorile drapelului rus a fost dezvelit duminică la periferia orașului Mariupol, înlocuind un monument care fusese în albastru și galben, culorile Ucrainei.

Steaguri rusești erau, de asemenea, arborate pe o autostradă către orașul-port, care este acum pe deplin sub controlul forțelor susținute de Moscova.

Potrivit autorităților instalate de Kremlin, portul maritim este acum gata să funcționeze ca de obicei și folosit pentru a expedia mărfuri către și dinspre Rusia.

Plajele din Mariupol, luate cu asalt de localnici

Armata rusă a finalizat lucrările de deminare pe plajele din Bilosaraiska Kosa, iar apele portului au fost deja curățate.

Plaja Mariupol a prins viață imediat după deminare. Zeci de localnici s-au bucurat de prima bălăceală în mare din acest an, înconjurați de delfinii care s-au apropiat de țărm.

Ministerul britanic al Apărării anunța zilele trecute că orașul Mariupol din sudul Ucrainei este expus riscului unui focar major de holeră. Șeful Republicii Populare Donețk (DPR), Denis Pushilin, a negat orice posibil risc de focar de holeră, iar prezența oamenilor la plajă nu lasă să se întrevadă un astfel de pericol.

author avatar
Andreea Vlad
5.874 afisari

13 COMENTARII

  1. ” Deși s-a spus că Mariupolul a fost șters de pe fața Pământului ” cine-s spus? Ah, naziștii președintelui evreu nazist zele, ” știri ” preluate de amerlocii și britanii bețivi iar de aici la posturi lor aservite din Romania in special A3 Gâdea și Digi ! Sigur c-are multe cartiere distruse, c-așa-i la răzbel într-un oraș de juma’ de meleon de oameni. Le doresc să-și revină cat mai repede !

  2. Orasul distrus este propaganda drogatilor NATO iar holders este propaganda roscovanilor pedofili de englezoi

  3. Începe să iasă la suprafață mizeria propagandei occidentale. Unde au fost făcute filmările cu ruinele care umpleau ecranul televizoarelor? Cumva din zonele ruinate de americani prin țările arabe? Poate vom vedea de unde au fost preluate, ca în cazul super-eroului pilot, spaima aviației ruse.

  4. Imagini și poze de pe conturi pro-Kremlin care îl pupa în pla pe Putin? Clar, sunt dovezi irefutabile! Pe de alta parte sunteți fituica deci e ok, nu putem cere mai mult.

    Dacă va place asa de mult de rusi de ce nu plecați la Moscova? Ca tot vreți sa fiți sclavii rușilor. Va pwp!

  5. Băi zap ori ești prost ori ești prost .Știe mama ta ce prost a făcut mai bine cu o sită de mălai făcea un avort.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger