AcasăȘTIRI EXTERNEUltimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață. Detaliul care a...

Ultimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață. Detaliul care a stârnit îngrijorare – FOTO

reginaUltimele fotografii cu regina Elisabeta a II-a în viață. Detaliul care a stârnit îngrijorare - FOTO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, la scurt timp după ce medicii au devenit îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate.

Decesul suveranei a venit la doar două zile de când s-a întâlnit cu Liz Truss, noul prim-ministru al Regatului Unit.

L-a întâlnit pe noul premier al Marii Britanii la Balmoral

De obicei, astfel de întâlniri aveau loc la Palatul Buckingham din Londra, însă starea de sănătate a Reginei i-a determinat să ia organizeze aceste întâlniri la Castelul Balmoral din Scoția.

În imaginile publicate de serviciile casei regale, suverana era sprijinită de un baston și îi strângea mâna noului premier britanic.

Era slăbită și fragilă la întâlnirea cu Liz Truss

La scurt timp, însă, fotografiile făcute publice au stârnit îngrijorare printre fanii regali, întrucât aceasta avea mâna vânătă, cel mai probabil din cauza perfuziilor, potrivit newsweek.com.

„Regina pare să aibă probleme cu circulația sângelui. Mâinile ei sunt albastre.”, a scris un internaut pe rețelele sociale, în timp ce un altul a reacționat: „Mâinile părinților mei erau așa, cred că are legătură cu pielea care devine mai subțire odată cu înaintarea în vârstă, fiind predispusă la vânătăi.”, a comentat altcineva.

De asemenea, alți internauți au afirmat că „Regina părea fragilă”, iar alții n-au putut să nu observe cât de mult a slăbit în ultimele luni.

author avatar
Andreea Vlad