AcasăȘTIRI EXTERNEULTIMA ORĂ: Zelenski l-a rugat pe Macron să discute cu Putin. Ce...

ULTIMA ORĂ: Zelenski l-a rugat pe Macron să discute cu Putin. Ce vrea președintele Ucrainei

rusiaULTIMA ORĂ: Zelenski l-a rugat pe Macron să discute cu Putin. Ce vrea președintele Ucrainei

Președintele francez Emmanuel Macron a declarat că a vorbit cu Vladimir Putin, joi seară, la cererea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Macron a spus că discuția cu președintele rus a fost „franc, direct și rapid”.

Oficialul francez l-a sunat pe liderul de la Kremlin, în numele lui Zelenski, să-i ceară să înceteze războiul și să discute cu președintele ucrainean, care nu a reușit să-l contacteze pe liderul rus. Putin a refuzat în mod repetat să stea la discuții cu Zelenski, potrivit Politico.

Macron a cerut încetarea ofensivei ruse

„Nu a produs niciun rezultat”, a spus Macron despre discuția avută cu Putin. „Președintele rus a ales războiul.”

El a adăugat: „Este responsabilitatea mea să iau astfel de inițiative atunci când sunt solicitate de Ucraina… și apoi – chiar dacă condamnăm și sancționăm – să las această cale deschisă, astfel încât, ori de câte ori ar putea fi îndeplinite condițiile, putem obține o încetare a ostilităților.”

Kremlinul a spus că Putin i-a oferit lui Macron o explicație „exhaustivă” cu privire la motivele acțiunilor Rusiei în Ucraina.

author avatar
Andreea Vlad
997 afisari

1 COMENTARIU

  1. E clar ca jidanski zelenski a vrut sa ii zica ceva frumos, de genul: Bai kakanatule pitik, sa vezi ce pwula in gura iti dau daca te prind singgur in transee !! Ha ha ha 🙂 Numai ca i-a fost frica sa ii zica asta in fata la pitikul rusnac, asa ca l-a rugat pe dosistul ala de Micron sa ii transmita niste urari de bine !! Ha ha ha 🙂 Bai jidanski zelenski, omoara-ti cel putin jumate din popoprul ala la tau salbatic si primitiv, oricum sunteti cam pre multi pe acolo 40 de milioane, e de ajuns si 20 de milioane !! ha ha ha 🙂 Acum cel mai fericit e Kill Bates si Klauss Schwabb, cei doi nazisti de frunte ai Cultului Covidian, aei stiu ce e mai bine pentru maretul popor ukro-na-zi !! ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger