AcasăȘTIRI EXTERNEULTIMA ORĂ: Președintele american, vizită surpriză în Ucraina. Primele imagini cu Biden...

ULTIMA ORĂ: Președintele american, vizită surpriză în Ucraina. Primele imagini cu Biden la Kiev – VIDEO

sursa foto: captură Twitter/AZ 

Președintele american, Joe Biden, a ajuns miercuri în Ucraina. Imagini în care liderul de la Casa Albă apare alături de omologul său de la Kiev au apărut pe rețelele de socializare.

Președintele Biden face o primă vizită în Ucraina, de la începutul războiului. E vorba de o vizită surpriză, la aproape un an de la începutul invaziei ruse asupra Ucrainei.

Călătoria lui Biden este o demonstrație de sprijin pentru Kiev, notează site-ul CNN.

Deja Volodimir Zelenski a postat pe Facebook o fotografie în care apare dînd mâna cu Joe Biden, poză însoțită de un scurt mesaj, în care îi urează acestuia bun venit la Kiev.

Până la acest moment, despre vizita președintelui american în Ucraina nu fuseseră anunțate detalii publice. Se știa doar că liderul de la Washington urma să ajungă într-o vizită de două zile în Polonia.

author avatar
Andrei Coman
362 afisari

17 COMENTARII

  1. Asta o cauta cu luminarea sau aia de-l tin de ate vor sa scape de el !
    Ii dorim succesuri !

    • Dacă Biden personal a vizitat Kievul, armata ukronazi nici nu mai are nevoie de armament ca să-i bată pe ruși. Îi bat cu mâinile goale după ce asmut câinii pe ei. Va mai fi nevoie de un borcan cu murături sau o pușcă de vânătoare ca să doboare niscai helicoptere nu că ar fi neapărat necesar dar, așa, pentru deliciul presei. Gata, au băgat-o rușii pe mânecă. De mâine încep să se retragă în debandadă.

  2. MUMIE bosorogului senil de 81 de ani Joe Biden a fost expusa cateva ore la Kiev ,precum moastele, pentru a fi venerata de nazistul evreu Volodomir Zelenski.

  3. : revista floare albastra = blue : „ziarul national” _ nr 1 in romania !* : welcome in romania virtuala president biden !*_ 5 h34’am 21 february 2023:

  4. : abductie linie inalta tensiune cerna voda iii & iv_ bucuresti& inel ilfov_ _ _ toroidul { suceava- cernauti- balti- chisinau – iasi -suceava}_ blue page _ the white house in old world !*: 5h42’am_21 february 2023: asa sa ne ajute dumnezeu !* :

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger