AcasăȘTIRI EXTERNEUE primeşte cu braţele deschise alte 2 ţări din Balcani. Putin, şi...

UE primeşte cu braţele deschise alte 2 ţări din Balcani. Putin, şi mai furios, după anunţul lui Olaf Scholz!

olaf scholz putin ucrainaSCANDAL în Germania: un GREU din securitatea ţării, legături cu Rusia!

Cancelarul german Olaf Scholz pune presiune pe Uniunea Europeană. El spune că UE ar trebui să demareze discuţiile de aderare cu Macedonia de Nord şi Albania pentru a-şi îndeplini în sfârşit angajamentul de a integra Balcanii de Vest.

Vorbind la Skopje, Scholz a spus că invazia Ucrainei de către Rusia a făcut ca Europa să fie unită și a lăudat sprijinul Macedoniei de Nord pentru sancțiunile împotriva Kremlinului.

Obiectivul? Să lovească în Rusia şi China

Ce ar însemna aderarea Albaniei şi Macedoniei de Nord la UE? Atenuarea tensiunile regionale şi va contracara influența crescândă a Rusiei și Chinei și va ridica nivelul de trai.

Patru state- Serbia (care are însă relații bune cu Rusia- n.red), Muntenegru, Macedonia de Nord și Albania – au deja statut de candidat, deși ultimele două nu au început discuțiile de aderare.

Vineri, Scholz s-a aflat în Serbia şi Kosovo, unde a făcut apel la liderii celor două state să ajungă la un acord pentru normalizarea relaţiilor. Kosovo şi-a declarat independenţa de Serbia în 2008, nerecunoscută de Belgrad.

author avatar
Andrei Ștefan
737 afisari

5 COMENTARII

  1. mUE are nevoie de PROSTI care sa le apere interesele satanistilor Rockefeller si Rothschild.
    Aceste doua tari, ca si Georgia si Moldova, sunt pline de idioti lingai pentru ca isi baga popoarele la fel de idioate intr-o organizatie satanista care in scurt se va dezmembra.
    Dar este bine ca ZOILE sa-si arate arama acum, ca pe viitor sa se stie ce LICHELE libidinoase exista in aceasta lume, si care sa fie spanzurate alaturi de satanisti.

    • Anonimule, ești bolnav rău de tot. Doar un glonte din partea lui Putain te mai poate salva.

  2. NATO au adunat toate gunoaiele din Europa o armata de drogati ,poponari ,ipotenti si pedofili un colhoz corupt care trebuie distrus ,Victorie pentru Rusia impotriva Diavolului

  3. normal ca-i asteapta cu bratele deschise , foamea si lacomia ii imping sa gaseasca alti fraieri sa-i saraceasca si sa-i santajeze cu ciudateniile lor , ale lgbtistilor de la brxls

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger