AcasăȘTIRI EXTERNEUE le pune FRÂNĂ americanilor care vor să vină pe Bătrânul Continent....

UE le pune FRÂNĂ americanilor care vor să vină pe Bătrânul Continent. Se ÎNCHID GRANIŢELE Europei!

granitaUE la pune FRÂNĂ americanilor care vor să vină pe Bătrânul Continent. Se ÎNCHID GRANIŢELE Europei!

Uniunea Europeană le face viaţa mai grea americanilor care doresc să călătorească în ţările din spațiul Schengen. Accesul în aceste state nu va mai fi posibil doar pe baza pașaportului, ci vor fi nevoiți să se înscrie în viitorul Sistem European de Informații și Autorizare privind Călătoriile (ETIAS – European Travel Information and Authorization System) și să plătească o taxă.

Prevederea va intra în vigoare în luna mai 2023.

Ce este programul ETIAS?

Noul program născocit de liderii de la Bruxelles reprezintă un sistem de informații și de autorizare privind călătoriile în spațiul european și care se se va aplica cetățenilor din statele non-UE care pot intra în spațiul european fără viză, dar care vor trebui să obțină o autorizație de călătorie în prealabil, prin intermediul unei cereri online.

Procesul birocratic presupune completarea unor date pe un site dedicat și să plătească o taxă de 7 euro. Autorizarea ETIAS va fi, deci, obligatorie.

De ce s-a copiat Visa Waiver din SUA?

Programulul ETIAS de la UE se aseamănă mult cu sistemul Visa Waiver din SUA. Nu va fi impus doar americanilor, ci şi cetăţenilor din alte peste 60 de ţări.

Trebuie să ştim cine ne trece frontierele externe. ETIAS va furniza informaţii prealabile despre persoanele care călătoresc înainte ca ele să ajungă la frontierele UE, pentru a identifica riscurile în materie de securitate sau de sănătate”, a subliniat Ylva Johansson, comisar european pentru afaceri interne.

Introducerea ETIAS are drept scop îmbunătățirea securității interne și prevenirea imigrației ilegale.

author avatar
Andrei Ștefan
1.587 afisari

8 COMENTARII

  1. BRAVO,BAI PROSTOVANILOR,DE IEUROPIENI.MAI ALES,VOI,ASTIA DIN APUSUL VOSTRU,AL MORTII.
    CA RASARITUL II MAI DESTEPT SI CULT. PAI,NU VINE LUMINA DE LA RASARIT,INCLUSIV CU FALSUL ISMISIS,
    VIN ASTIA,CU 278 ANI DE FURT SI CRIME,ADICA INGLEJIA CU COCO-LONIA MEXICANA,SI VA FRAIERESTE.
    NU TRABUIA SA-I ADUCETI IN EUROPA,IN 1944. VOI,SI RUSII I-ATI BATUT PE CRIMINALII DE NAZISTI!!!!!!.
    MAICA RUSIA,IN 1943,LA STLINGRAD,I-A BATUT SINGURA.FARA AZMERICANI.ASTIA, HOTII SI CRIMINALII, AU VENIT LA FURAT SI IMPARTIT EUROPA.RUSII AU INALTAT STEAGUL VICTORIEI PE COSMELIA RAIINSTAGATR-cum dracul se numea.NU ERAU RUSII,IEUROPA ERA MACELARITA DE BOLNAVUL GHITLER.ACUM AU VENIT SIFILITICII DE EMIGRANTI INGLIEJI,SA VA,SA NE,FURE SI SA NE DICTEZE CRIMELE LOR DE SATANISTI.
    HUO,AZMERICA.PLECATI CU SATANA,CU DROGURILE,CU BOMBELE,CU BIDON,TROMPA,SIFILI,CUR-WAIT

    • Prostii nu vad franele , si la votat merg in turma . Slava prostimea padukioasa romana , ca fara ei nu mai ajungeau Kalus si jeneralul si Ciulacu si toata pleava la guvernare

  2. Cum ramane cu milioanele de emigranti ilegali posibili teroristi deghizati in migranti adusi de Soros-Merkel din tot felul de locuri ?Ce credibilitate mai au papitoii si birocratii astia?

    • asta am fost si cind nu l-am tradat cu voie buna mare ca de sacrificii sutem instare numa pt altii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger