AcasăȘTIRI EXTERNEDenis Kireev ar fi fost ucis de ruşi, nu de ucraineni. Era...

Denis Kireev ar fi fost ucis de ruşi, nu de ucraineni. Era ofiţer şi ar fi murit în timpul unei misiuni

Kireev2 Ucrainenii l-au executat pe unul de-al lor! Serviciul de Securitate de la Kiev, nemilos

​UPDATE. Serviciile de informații militare ale Ucrainei au anunțat sâmbătă seară că Denis Kireev, un membru al echipei de negocieri a Ucrainei cu Rusia, despre care se spunea că a fost ucis astăzi, era ofițer și a fost ucis în timpul unei misiuni.

Autoritățile anunță că ofițerul a fost ucis în timpul îndeplinirii sarcinilor speciale, alături de alți doi angajați ai Departamentului de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina. „Au murit apărând Ucraina, iar fapta lor ne-a adus mai aproape de victorie„, scriu reprezentanții Serviciului într-o postare pe Facebook.

Ştirea iniţială:

Un membru al delegației ucrainene la prima negociere cu rușii de la Gomel ar fi fost ucis de Serviciul Ucrainean de Securitate (SBU), fiind suspectat de trădare, susține un deputat ucrainean din partidul lui Zelenski, precum și presa ucraineană, citind surse oficiale.

Surprinzător este că, deşi Biroul Președintelui nu-l desemnase pe Kireev ca participant la negocieri, iar numele său nu era pe lista publicată de serviciul de presă, totuşi în fotografie și video poate fi văzut la masa de lângă reprezentanții Kievului.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.177 afisari

6 COMENTARII

  1. Se pare ca incet, incet ucrainienii isi revin si vad cu cine au votat. Cine nu-i cu noi e impotriva noastra, vechi si cat de actuala….

  2. Daca era cu rusii prostii sunt ei ca nu au stiut dar sigur criminali au dovedit daca i au luat viata.

  3. Nu vine SBU -ul si pe la noi, ca ar avea de treaba in fiecare zi, colcaie romania de tradatori

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger