AcasăȘTIRI EXTERNEUcrainenii au furat ajutorul umanitar destinat regiunii Zaporojie! DEZVĂLUIRI uluitoare!

Ucrainenii au furat ajutorul umanitar destinat regiunii Zaporojie! DEZVĂLUIRI uluitoare!

ZaporojieUcrainenii au furat ajutorul umanitar destinat regiunii Zaporojie. Peste 230.000 $ de dolari confiscați de procurorii anticorupție

Detalii incredibile ies la iveală despre ucraineni, dispuși să facă orice pentru a face față invadatorilor ruși, în războiul pe care-l poartă cu aceștia din luna februarie. Ei sunt acuzați că au furat ajutoarele umanitare, destinate pentru locuitorii din Zaporojie.

Biroul Național Anticorupție al Ucrainei (NABU) a confiscat în numerar peste 230.000 de dolari și mai mult de jumătate de milion de hrivne (13,5 mii de euro, n.r.) în timpul unei percheziții desfăşurate în cadrul anchetării unor persoane suspectate de comiterea infracţiunii de deturnare de fonduri obţinute sub formă de ajutor umanitar în regiunea Zaporijjia, potrivit Curţii Supreme Anticorupție din Ucraina, scrie Rador.

Descinderi la Zaporojie

Detectivii NABU au percheziţionat apartamentul unuia dintre suspecţi la sfârșitul lunii august, precum și sediul Consiliului Local, sediul Administrației Militare Regionale şi depozitele și spațiile de locuit ale persoanelor suspectate că şi-ar fi însuşit ilegal sume de bani obţinute ca ajutor umanitar.

Rușii au continuat bombardamentele miercuri noaptea, 5 octombrie, asupra zonelor rezidențiale din orașul ucrainean Zaporojie. Loviturile au provocat incendii și au distrus clădiri. Mai multe persoane au fost rănite în atacuri.

author avatar
Andreea Vlad
1.850 afisari

11 COMENTARII

  1. E timp de razboi ,Legea Martiala
    Cei ce comit asemenea fapte reprobabile trebuie recompensati scurt ,fara multe procese cu un 7,62 mm in ceafa

  2. Eu nu înțeleg de ce ajutam noi nația asta, când ne,au asuprit și batjocorit minoritatea românească din Ucraina,, niște sălbatici și puturoși

  3. ATI UITAT RACHETII UCRAINIENI CARE IESEAU LA DRUMUL MARE IN ANII 90 ??,JAFURI CRIME SECHESTRARI DE PERSOANE ASTA ERA LA ORDINEA ZILEI.
    Vezi originea celor fugiti in smarcurile de la pragurile Niprului in secolele XVl-XVlll ,cine erau de fapt oamenii lui Bogdan Hmelnitki? ,din fugari ,din razvratiti ,banditi ,apoi mercenari pentru tatari si polonezi ca in final sa se supuna tarilor moscoviti .

  4. cica pe la Sighet in pushcaria bolshevica
    numa tz-iganii, ucr-anii si j’@danii torturau…….
    (or fi fost tz@gani ucrainieni sau ebrei)

  5. Mă, Anonimu lu Pește! Nu ținem cu rușii, dar dacă te prindem, ți-o garantez că ți-o iei pe toate orificiile, până nu mai ai aer!…

  6. Este clar, Ucraina s-a purtat mizerabil in relatiile cu Romania, cu un tupeu de fosta tara sovietica si cu o falsa superioritate, ne-au facut numai probleme profitand si de lasitatea clasei politice romanesti!
    Stapanesc cu nerusinare teritorii smulse de la statele vecine !
    Este conjunctura aceasta mondiala, dar Ucraina nu merita nimic!
    Dupa razboivor ramane superinarmati si pusi pe harta! Pazea state vecine!
    Sunt rai suprnationalisti si hoti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger