AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina şi-a schimbat obiectivele în războiul cu Rusia. Armata lui Zelenski a...

Ucraina şi-a schimbat obiectivele în războiul cu Rusia. Armata lui Zelenski a prins curaj

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ministrul ucrainean de Externe, în vizită la Sofia. S-a aflat că a trecut prin România, cu mașina (sursa foto: twitter.com/DmytroKuleba)

Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba afirmă că, dacă Ucraina va câștiga bătălia pentru Donbas, ar dori să elibereze toate teritoriile sale ocupate de Rusia, fără a exclude însă posibilitatea negocierilor.

„În primele luni ale războiului victoria pentru noi însemna retragerea forțelor rusești pe pozițiile pe care le-au ocupat înainte de 24 februarie și plătirea pagubelor provocate”, a spus Kuleba.

Ucraina vrea eliberarea teritoriilor

Acum, dacă suntem suficient de puternici pe frontul militar și câștigăm bătălia pentru Donbas, care va fi crucială pentru dinamica viitoare a războiului, bineînțeles că victoria pentru noi în acest război va fi eliberarea restului teritoriilor noastre”, a adăugat el.

Oficialul ucrainean a mai spus că ţara lui are nevoie în continuare de ajutor militar, afirmând că acesta le va permite ucrainenilor să îi alunge pe ruși din regiunea Herson din sudul țării, să înfrângă Flota Mării Negre a Rusiei și sa ridice blocada asupra porturilor ucrainene.

Dmitro Kuleba a admis însă că vărsarea de sânge s-ar putea dovedi prea mare pentru Ucraina și că Kievul ar putea fi nevoit în cele din urmă să negocieze o înțelegere cu Rusia, moment pe care oficialul ucrainean l-a descris printr-o analogie din poker.

author avatar
Andrei Ștefan
820 afisari

10 COMENTARII

  1. Cu cât deschid ciolovecii ăștia mai mult gura, cu atât îmi devin mai antipatici și doresc să-i căsăpească mujicii.

  2. .Kuleba taica tu inca nu ai inteles ca pe ce pun mana rusii nu mai dau inapoi? V-am cedat insula Serpilor si v-a luat-o rusul! Daca era a Romaniei nu o putea lua. Numai rele ati facut si va meritati soarta. Veti disparea ca tara

  3. In Ucraina razboiul s-a sfarsit, si Ucraina a pierdut 80% din zăcămintele de petrol și gaze ; toate rafinăriile și fermele mari de rezervoare ; câmpuri pentru semănat ; mine de carbuni ; patru porturi majore ; o parte semnificativă a energiei nucleare și o parte semnificativă a producției de cărbune ; câmpuri de petrol și gaze pe zona Mării Negre.
    Polonia deja cere desfiintarea granitelor pentru a reveni acasa bucata furata de khazarul Stalin.
    Romania ar trebui sa-si ia si ea inapoi bucatile furate.
    Limbricii ca Justin Castro, Chrystia Freeland, Jill Biden, Agelina Joli si alte scursuri sataniste au fugit in Ucraina sa se ascunda de Curtea Martiala, dar nici pe Marte nu se pot ascunde.
    Rockefeller si Rothschild isi negociaza scaparea cu viata.
    Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite a emis o rezoluție unanimă prin care cere încetarea „disputei” din Ucraina, nu mai spun razboi. Faptul că SUA, Regatul Unit și Franța sunt de acord cu această rezoluție spune multe.

  4. cazacii nu au fost in stare de nimic. doar galceava si betii monstru, in rest nimic. au preluat o tara si au facut-o praf. toti ai lor au sfarsit-o prost. se dau mari luptatori dar daca nu reusesc din prima incep sa se certe intre ei si sfarsesc lamentabil. se pare ca deja unitatea lor se clatina serios.

  5. Ucraina la gunoi cu nazistii ,ei viseaza multe si au planuri mari Jeglensky drogatul un cersetor cu un singe periculos

  6. Ce faceti baaa,iar ii sugeti madularul criminalului Putina ? Aveti dovlecii plini cu propaganda rusilor,tu-va-n cuget si simtiri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger