AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina se mândreşte cu distrugerea podului Kerci, dar nu şi-a asumat oficial....

Ucraina se mândreşte cu distrugerea podului Kerci, dar nu şi-a asumat oficial. Au răsucit cuţitul în rana ruşilor (VIDEO)

Serviciul poştal ucrainean va emite noi timbre care prezintă podul avariat din Kerci, pod ce lega Crimeea de Rusia, a anunţat sâmbătă şeful poştei ucrainene.

Nu vă urez o zi bună, pentru că este deja minunată. Podul Kerci este gata”, a spus şeful Ukrposhta, Igor Smelianski.

Ucrainenii au publicat prima poză de sub pod

Presa ucraineană a publicat sâmbătă seara prima fotografie de sub podul din Crimeea, care a fost avariat în zorii zilei de o explozie. Aceastăm poză ilustrează însă amploarea distrugerilor, cu pagube extinse suferite de infrastructura rutieră și feroviară, care s-a prăbușit în apa mării.

De altfel, o imagine din satelit, preluată de la Maxar, care arată că distrugerile pot fi observate și de la mii de metri altitudine.

De ce este important podul Kerci

Podul Crimeei, căruia i se mai spune și „Podul lui Putin”, pentru că este proiectul în care liderul de la Kremlin s-a implicat personal după anexarea Crimeei, în 2014, leagă partea de vest a Rusiei de Peninsula Crimeea, peste Strâmtoarea Kerci.

Sunt două variante despre ce s-a întâmplat cu podul. Ar fi sărit în aer un camion încărcat cu ceva inflamabil – muniție sau îngrășăminte chimice – ori ceva sub pod ar fi explodat.

author avatar
Andrei Ștefan
321 afisari

12 COMENTARII

  1. Vineri,o declaratie de presa a nazistului Zelenski a ZGUDUIT mass-media internationala (cenzurata de Redactia National.ro !!)….IZelenski cerea lui Joe Biden sa ATACE „PREVENTIV !?”. cu arme NUCLEARE Kremlinul ! Mare este Casa de Nebuni si unii (Zelenski) a sarit gardul!.

  2. Poporul ucrainian trebuie sa sesizeze urgent gravitatea lucrurilor s7b conducerea acestui circar nazist jelinski

  3. Au fost si sant, sau au devenit (mai nou) rusii un popor de tampiti.??? Cum sa nu-ti protejezi obiectivele strategice in timp de razboi ??? Or fi crezand ca se joaca pe calculator si nu e nimic real….

  4. ” De altfel, o imagine din satelit, preluată de la Maxar, care arată că distrugerile pot fi observate și de la mii de metri altitudine ” – ” care ”, āla, e în plus, acolo. Ori îl elimini, ori continui fraza. Dar, nimic nou pe frontul desertului din tārtācutele labagiilor ziarici care se dau jurnalisti.

    • Dobitocule, nu tine nimeni cu rusnacii, nici ei nici ukronazi nu ne sunt prieteni, doar ca, aparent, rusnacii lupta pt conservatorism, in timp ce jeglensky face jocul amerlocilor, condusi de finanta mondiala jidaneasca (de ex. Rothschild care a cumparat datoria externa a Mukrainei). Aparent, pt ca din cate se vede, un razboi care putea fi terminat in 2 saptamani se prelungeste la nesfarsit, artificial. Putin e om de FEM si poate distruge Rusnacia la fel cum a distrus Gorbi URSS.

    • Pai, de exemplu, sa le dai o frunte-n burta sa vezi unde-ti ajunge cutia limbii sau, direct, niste limbi la ochiul maro, astora de le zici ti pro rusi!

  5. Răspuns pentru 007, nu, de acum se întrevăd niste scurt circuite între anumite segmente atât pe verticală cât și pe orizontala de care au profitat ucrainieni.
    Punerea în opera a unor astfel de acțiuni ia timp, bani, surse bine instruite, dar poate și anumite ajutoare pe linie informativă, posibil să mai vedem astfel de acțiuni unele cu răsunet, dar nu trebuie să-i subestimăm nici pe ruși care vor dori să-și ia revanșa repede.
    Noi privim și comentam dar nota de plată e a naibii de mare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger