AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina rezistă doar 60 minute în fața Rusiei! Scenariul HORROR pregătit de...

Ucraina rezistă doar 60 minute în fața Rusiei! Scenariul HORROR pregătit de generalii de la Kiev

ucrainaUcraina rezistă doar 60 minute în fața Rusiei! Kievul caută soluții de criză

Generalii ucraineni au creionat un scenariu de coșmar, în cazul unui atac militar al Rusiei. Ucraina nu ar rezista mai mult de o oră fără o infuzie masivă de resurse militare din partea occidentului, sunt de părere oficialii responsabili cu securitatea. Or, președintele american Joe Biden a spus clar că SUA nu vor trimite trupe în Ucraina, în cazul unei invazii a Rusiei.

Biden l-a avertizat pe omologul său rus, Vladimir Putin, că un atac asupra Ucrainei va genera „consecinţe severe”, iar armata americană ar putea suplimenta trupele în ţările est-europene, subliniind însă că nu vor fi trimişi militari pe teritoriul ucrainean, notează Mediafax.

Deși armata ucraineană a primit noi tancuri, vehicule blindate și arme pentru soldații din linia întâi care luptă cu separatiștii susținuți de Kremlin, nu ar fi suficient pentru a respinge un atac pe scară largă din partea Rusiei.

Șansele Ucrainei în fața Rusiei sunt nule

Cu peste 100.000 de trupe rusești masate acum la granița de est, nord și sud a Ucrainei (estimările variază în funcție de surse) și mai multe trupe pe drum, până și oficialii militari ucraineni responsabili de apărarea țării admit că, fără noi resurse semnificative, forțele lor nu au șanse să facă față unei ofensive declanșate de Moscova.

„Nu există suficiente resurse militare pentru respingerea unui atac pe scară largă a Rusiei dacă el începe fără susținerea forțelor Occidentale [pentru Ucraina]”, spune generalul Kirilo Budanov, directorul serviciului de informații al armatei ucrainene.

Scenariu de coșmar

Budanov și-a prezentat scenariul de coșmar al unei invazii rusești care ar începe cu atacuri aeriene și cu rachete care ar viza inițial depozitele de muniție și trupele din tranșee, afirmând că trupele ucrainene ar deveni incapacitate într-un timp foarte scurt iar conducerea forțelor armate și-ar pierde abilitatea de a coordona apărarea și aprovizionarea frontului.

Responsabilitatea continuării luptelor ar cădea apoi asupra comandanților din linia întâi. „Ei vor rezista cât timp vor avea gloanțe”, afirmă Budanov, adăugând că „vor folosi tot ce au la dispoziție dar credeți-mă că, fără rezerve, nu există vreo armată în lume care să poată rezista.

author avatar
Andreea Vlad
17.778 afisari

7 COMENTARII

  1. Subiectul e mort pentru americani. După discuția cu Putin amerlocii și-au băgat capul la cutie și le spun ukropilor ca au obligații din tratatul de la Minsk neonorate și ca trebuie sa lase o autonomie mai mare republicilor separatiste. Însuși ministrul de externe Dmitri Kuleba cere acum negocieri cu rusii, spunând ca e dispusa unele concesii. Totul s-a întors împotriva ukropilor, asa ca vaicarelile generalilor ukropi nu mai impresionează pe nimeni. Oculta din NATO e nemulțumită de rezultatul discuțiilor dinte Putin și Bideu, care a pus totuși mai întâi interesele poporului american. Noi ca tara am scăpat de o nenorocire ce se putea produce urmare acordului militar a lui Maciuca cu ukropii, criticat și de S. R. Stănescu. Slava Creatorului ca am scăpat și de data asta.

  2. Credeti ca ostirea romana rezista mai mult avand ca dotare fiarele vechi ale amerlocilor platite de ma-ciuca cu valoarea greutății lor in aur? Zilele astea ii scăpăm si pe norvegieni de f-16, bune de dat la fier vechi, 32 de bucati, si plătim si verzisori amerlocilor si evident si evreilor, sa le ” modernizeze”, adică să le vopseasca. Halal națiune condusă de spagari cu stele i!!

    • Cetateanul…. Uzina de avioane din Bacau te asteapta sa vii sa ajuti la proiectarea si fabricarea unor excelente avioane de lupta, ca te „pricepi” se pare la fiare vechi!!!!
      Macar o saiba sa proiectezi te rugam! Nu fi zgarcit, dă si noua tehnologia de priceput pe care o detii!.
      Apoi iti scriem o recomandare si pentru ELBIT SYSTEMS!
      Deci Cetateanule viitorul e luminos pentru stiinta ta!
      Intrebare: cum ai proiecta un tren de aterizare, din ce material ai face jamba!? Ca sa fie perfectiune intruhipata. Si ca te „pricepi” la vopsire, cum ai vopsii jamba ca sa nu fie probleme la un control nedistructiv pentru defecte?
      Nota :Am scris in romana ultimele fraze!

      • Inginer Politehnist de la prima litera pana la ultima… Bravo. Tot respectul și mare dreptate în ceea ce scrii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger