AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina renunță la NATO / Anunțul președintelui Volodimir Zelenski

Ucraina renunță la NATO / Anunțul președintelui Volodimir Zelenski

Ucraina renunță la NATO / Anunțul președintelui Volodimir Zelenski

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat că țara sa trebuie să recunoască că nu va putea adera la NATO.

Declarația a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu liderii țărilor care sunt membre ale Forței expediționare comune conduse de Marea Britanie.

„Înțelegem asta, suntem oameni de bun simț”

„Este clar că Ucraina nu este membră NATO. Înțelegem asta, suntem oameni de bun simț”, a spus el la o întâlnire cu liderii țărilor care sunt membre ale Forței expediționare comune conduse de Regatul Unit.

„Am auzit de ani de zile despre presupuse uși deschise, dar am auzit și că nu ne-am putea alătura Alianței. Este adevărat și trebuie admis”, a adăugat liderul de la Kiev, scrie Tass.

Înființată în 2014, Joint Expeditionary Force nu este o forță regulată. Țările membre (care includ și Danemarca, Islanda, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Norvegia, Finlanda, Suedia și Estonia) organizează ocazional exerciții militare comune.

 

author avatar
Tudor Borcea
660 afisari

6 COMENTARII

  1. E o mică vrăjeală, care lasă loc pentru un altădată, când Ucraina și NATO vor fi mai pregătite. Rusia va dori însă ceva scris în acest sens și posibilitatea de a inspecta Ucraina, ca să verifice dacă nu se înarmează pe ascuns.

  2. Dacă eroicul popor ucrainean, care-o șterge cu coada pe spinare, ca șobolanii, ar avea ceva cojones, l-ar lua pe actorașul ăsta ratat și mincinos și l-ar arunca de să nu se vadă, hăt, undeva în Siberia de nord. Cu avere făcută prin asocierea cu bandiții care au dus de râpă Ucraina, unul dintre ei fiind chiar, ce să vezi, fiul stimatului și adormitului bătrânel senil de la Casa Albă, actorașul ăsta de trei parale i-a tras în piept pe toți, făcând pe eroul și pe victima. O scârbă ordinară.
    Dar, cum ucrainenii sunt tot un fel de români, adică își aleg tâmpiți și hoți la conducere și după aia plâng în pumni, nu se va întâmpla nimic.

  3. Acest pseudo-preș a fost pus să tragă de timp pt ca cei care l-au pus să mai bage ceva rahați pe sub covor…… Putea să aibă bun simț din prima și să nu-și nenorocească țara și poporul!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger