AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată...

Ucraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată harta prezentată de Dmitri Medvedev

dmitri medvedevUcraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată harta prezentată de Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a ieşit din nou în evidenţă prin prezentarea unei hărţi. Medvedev a publicat pe contul său de Telegram o hartă cu Ucraina împărţită după război.

Din ce se poate observa pe hartă, o parte ar reveni şi României. Mai exact, orașele Viniţa şi Cernăuţi. Zona care include oraşe precum Liov sau Ternopil ar ajunge la Polonia. Restul teritoriului Ucrainei ar intra sub administrarea Rusiei.

Sudul Ucrainei ar ajunge la România

Conform acestei hărţi, Ucraina ar rămâne doar Kievul şi orăşelele din jur.

Conform publicaţiei ucrainene Ukrainska Pravda, Medvedev spune că această hartă nu a fost „desenată” de el sau de vreun alt oficial rus, ci de „analiştii occidentali”. Rugat să spună cine sunt aceşti „analişti”, Medvedev nu a oferit un răspuns.

De altfel, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, a făcut apel miercuri la Rusia să cucerească cea mai mare parte a Ucrainei, inclusiv capitala Kiev, spunând că principalele orașe ale țării sunt ruse.

„Astăzi a venit vremea eliberării orașelor rusești, fondate de ruși: Kiev, Cernihiv, Poltava, Odesa, Dnipro, Harkov, Zaporojie, Luțk”, a scris Denis Pușilin pe Telegram, cu ocazia aniversării eliberării de către sovietici a orasului Brest, din Belarus, dupa ocuparea acestuia de către nazisti.

Orașele menționate de Pușilin acoperă aproape toată zona geografică a Ucrainei.

author avatar
Andreea Vlad
1.234 afisari

20 COMENTARII

  1. Nimic despre Bugeac?Daca nu primesti Bugeacul unirea cu Moldova e pierdere de vreme,nu ajuta la nimic.Cautati harti cu Bugeacul romanesc si vedeti adevarul.
    Cat despre Ucraina,este creata de STALIN ca parte a URSS si aprimit toate teritoriile castigate de URSS in razboi ca membru al URSS.In momentul in care englezii vor sa devina stapani pe Ucraina lui Stalin se intampla ce vedem acum…
    PS-Eu as negocia sa renuntam la orice pretentii teritoriale cu o conditie esentiala-Bugeacul re-devine RomaniaMare .Altfel nu merita deranjul

  2. PACEA VA VENI DOAR DUPA CAPITULAREA NECONDITIONATA A CELOR CARE MAI LUPTA AZI PENTRU FOSTA UCRAINA !,RUSIA NU VA NEGOCIA NICIODATA CU ZELINSKY !.
    RAZBOIUL A FOST PROVOCAT DE AMERICANI PENTRU A TESTA SI A SLABI RUSIA ,SI CA DE FIECARE DATA AMERICA S-A LUPTAT CU RUSIA DOAR FOLOSIND COZI DE TOPOR SI PROMITAND MAREA CU SAREA . ZELINSCKY UN NIMENI IN POLITICA A PUS BOTUL LA CE I-AU VANDUT AMERICANII SI DUPA CUM SE VEDE S-A FRIPT !.
    CAT PRIVESTE ASA ZISA UCRAINA FARA IESIRE LA MARE ESTE CEVA NEGLIJABIL IN VIITORUL APROPIAT.

  3. Elegantă ar fi remarca cum că se vinde blana ursului din pădure… Ciolovecul ăsta însă nu merită niciun comentariu elegant, e doar un bețivan ordinar, din care vorbește vodka!

  4. Am auzit nonstop „totul e din cauza lui Putin si daca pleaca Putin o sa fie mai bine…bla bla blaa”…. Daca pleaca Putin vine astalaltul si deja a spus ce urmeaza.
    Unde esti Gadea si alalalt papitzoi Badea…voi la stiti pe toate…fake news haznaua3

  5. Acest plan trebuia prezentat si discutat cu tarile implicate inainte de invazie. Pana acum Ucraina ar fi fost istorie. Dar, interesanta varianta.

  6. Planul asta a fost transmis la un moment dat către România și Polonia, probabil și Ungaria. Polonezii i-au înjurat și romanii au crezut ca e spam. De ce dracu i-am ajuta pe rusi sa devina mai puternici?

  7. Rușii au făcut Ucraina, știu de la ce Popoare au răpit teritoriile! Dacă dau înapoi ce au luat, Rusia face dreptate și ar trebui să aibă respectul popoarelor Român, Polonez și Ungar. Nu văd de ce nu ar trebui să consimțim la reprimirea teritoriilor nastre, pt care au murit sute de mii de tineri Români!?

    • Si ce treaba au romanii cu Vinnytsia? Sa avem in viitor probleme cu slavii de acolo? Cum au moldovenii cu Transnistria alipita de rusi in trecut, cu japca? Daca erau destepti, spuneau de Bugeac, imediat cum au atacat, nu acum, la disperare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger