AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina EVACUEAZĂ locuitorii din Doneţk. Ce formulare vor semna cei care insistă...

Ucraina EVACUEAZĂ locuitorii din Doneţk. Ce formulare vor semna cei care insistă să rămână

Ucraina EVACUEAZĂ locuitorii din Doneţk. Ce formulare vor semna cei care insistă să rămână

Volodimir Zelenski le-a cerut oamenilor din estul țării să plece. Este vorba despre cei din regiunea Donețk, unde se dau lupte intense.

„Cu cât mai mulți oameni părăsesc zona, cu atât mai puțini vor fi uciși de ruși„, a spus Zelenski.

Vor semna pe „proprie răspundere” că rămân

Vereshchuk, viceprim-ministrul Ucrainei, a subliniat că, dacă cineva refuză să plece, va fi obligat să semneze un formular de refuz potrivit căruia înțelege toate consecințele și este responsabil pentru viața lui.

Nu există absolut nicio alimentare cu gaz în regiunea Donețk, am reparat toate conductele de gaz care puteau fi reparate, dar, din păcate, inamicul distruge din nou tot ceea ce ar ajuta la încălzirea oamenilor în timpul iernii.

Într-un cuvânt, la iarnă nu va fi căldură în regiunea Donețk. Articolul 33 din Codul Protecţiei Civile a Populaţiei vorbeşte despre o astfel de formă de evacuare ca fiind obligatorie.

Cred că aceasta este datoria fiecărui membru adult al familiei. În regiunea Donețk sunt 52.000 de copii, trebuie evacuați, nu pot fi expuși la pericol de moarte iarna fără căldură, fără lumină, fără posibilitatea de încălzire”, a spus Vereshchuk.

Apel la familii să plece din Doneţk

Volodimir Zelenski a făcut apel ca mai familiile cu copii să plece. „Noi nu suntem Rusia. De aceea, fiecare viaţă este importantă pentru noi„, a transmis el.

„În această etapă a războiului, teroarea este principala armă a Rusiei”, a subliniat el. Toţi cetăţenii evacuaţi din regiunea Doneţk primesc locuinţe şi protecţie socială.

author avatar
Andrei Ștefan
718 afisari

5 COMENTARII

  1. teroarea o face elensky, isi executa acum aliatii cei mai statornici, oamenii care l-au ajutat sa ajunga unde a ajuns, pentru ca… ii spun probabil ca este prea mult! A executat negociatori, a dat afara si judeca prieteni din copilarie, este dus cu pluta rau

  2. După ce Don_ba_SS_ul va fi evacuat total,urmează marele război cu Iranul.Această regiune este pregătită de evrei ca stat de rezervă.Atenție la ce va urma!

  3. Acest gunoi drogat ovreu care are o propaganda nazista trebuie sa stie ca vine tavalugul peste el ,Victorie pentru Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger