AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina, EŞEC cu prima navă cu cereale exportate, de la începutul războiului....

Ucraina, EŞEC cu prima navă cu cereale exportate, de la începutul războiului. Ce a zis Libanul

cereale

Prima navă care a plecat din portul Odesa, în baza unui acord intermediat de ONU, caută un alt port pentru a descărca. De ce? Deoarece cumpărătorul libanez a refuzat să plătească, pe motiv că ucrainenii au întârziat prea mult livrarea (peste 5 luni).

Nava sub pavilion Sierra Leone a plecat din Odesa săptămâna trecută încărcată cu 26.527 de tone de porumb. Vasul era programat să ajungă în Liban duminică, dar și-a schimbat destinația spre portul turcesc Mersin și rămâne acum ancorat în largul coastei de sud a Turciei.

Se caută alt client

În această situaţie, expeditorul caută acum un alt destinatar pentru a-şi descărca încărcătura fie în Liban/Tripoli, fie în orice altă ţară/port”.

În total, 10 nave au plecat din cele trei porturi ucrainene cuprinse în acordul semnat la Istanbul. Vasul de transport care a plecat cel mai recent din Ucraina, Polarnet, a ajuns luni în Turcia.

author avatar
Andrei Ștefan
1.547 afisari

8 COMENTARII

  1. Si unite asa nu mai e foamete in lume pentru cerealele ucrainei. Sa se strice acolo la Pinocchio. Mama lor de mincinosi!

  2. Bai Zdrelinski, bai komikarule ratat din Kievul ala putred de nazist-azovist, ce ditamai pwula in gura ti-au dat araboii aia din Liban, sa mai ai si tu acum incredere in musulmanaii aia, asa iti trebuie, bai potolgarule, acum o sa mergi cu vasul ala prin Afrika demokrata, ti-o vor fura aia tot graul cu vas cu tot, chiar si cu echipajul tau nazist imputit o sa ramana pe veci pe acolo, nu o sa mai auzi de ei !! Ha ha ha 🙂 Ziua si teapa, bai nazistule de Zdrelinski, nu uita ca deja 13 milioane de ukrani ukro-na-zi au sters-o din kakatul ala de colonie nazista, hai ca pana la 25 de milioane fugariti de acolo nu mai e mult, in maxim inca 5-6 luni ai rezolvat totul !! Ha ha ha 🙂 Bai Zdrelinski, bai kurkubeistule, vezi ca toti drogatii tai erau la Antol, ii doae pe aia fix in karici de tine, bai trepadusule nazist imputit criminal !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger