AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina anunţă un pericol de atac biologic sau chimic din partea Rusiei....

Ucraina anunţă un pericol de atac biologic sau chimic din partea Rusiei. Cum au reacţionat americanii

ucraina atac rusiaUcraina anunţă un pericol de atac biologic sau chimic din partea Rusiei. Cum au reacţionat americanii

Ucraina ia în calcul un atac biologic sau chimic din partea Rusiei, astfel că a cerut un ajutor de urgenţă. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a confirmat că SUA furnizează echipamente Ucrainei pentru a se pregăti de un eventual atac chimic sau biologic din partea forțelor rusești.

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a declarat că proviziile au fost furnizate în contextul unui avertisment venit din partea Statelor Unite și al altor țări cu privire la posibilitatea ca Rusia să desfășoare astfel de arme în Ucraina și că ar putea planifica o operațiune de tip „steag fals” pentru a-și pregăti un astfel de atac.

Atacul Ucrainei în Rusia n-a fost confirmat încă

Întrebată despre poziția lui Biden cu privire la înregistrarea video a unui aparent atac al unui elicopter ucrainean asupra unui depozit de combustibil din Rusia, Psaki a precizat că incidentul nu a fost confirmat.

Dar, a spus ea: „Ceea ce știm este că acest lucru nu decurge așa cum a plănuit președintele Putin, că intenția sa de a câștiga un război rapid, de a-i învinge rapid pe ucraineni, nu a decurs în acest fel”.

Am văzut cum trupele au fost demoralizate. Am văzut trupe ruse care au rămas fără echipamentul de care au nevoie, iar acest lucru nu este în mod clar ceea ce plănuise el. Există un singur agresor aici și acesta este președintele Putin și armata rusă aflată sub conducerea sa”, a mai precizat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

author avatar
Andrei Ștefan
595 afisari

8 COMENTARII

  1. Hotii striga „hotii!’.Ce nu au reusit arogantul Napoleon sau paranoicul Hitler cu atat mai putin vor reusi cretinii astia care conduc Vestul.Jigodiile care pana si ei vad ca Occidentul pierde suprematia economica,tehnologica ,politica si militara au inceput sa isi trimita in lume derbedeii sa ameninte statele lumii care vor sa aiba relatii cu Rusia.Atat le-a mai ramas.Haideti sa facem o comparatie intre Biden,Trudeau,Jhonson,Macron Stoltz versus Putin,Xi ,Modi,Bolsonaro.Ratatii condusi pe persoane fizice gen Scwab,Soros sau Gates contra oamenilor normali care conduc lumea ramasa normala.

  2. Sa nu cumva sa fie invers operatiunea sub steag fals, adica facuta de fapt de catre cei care au anuntat-o. Auzi “atac chimic SAU bacteriologic” – si-au lasat variante. Toate astea ca sa mai atate focul, ca poate porneste WWIII.

  3. Avisra si porcina a venit doar delsnga granita cu tara adta un Romania si va vaitatica va staca

  4. Sunt destul de prosti sa dea neconventional. Sa nu uitam ca 70 de camioane cu rusi iradiati au parasit Ucraina in speranta ca o sa fie salvati, cativa au murit pe drum. Praful iradiat din Padurea Rosie de la Cernobil odata inspirat te omoara intre 48 de ore si max 4 saptamani prin cancer.

    • Uita-te ca trageau in centrala cu arme de foc. Acolo cel mult folosesti gloante de cauciuc… Altfel orice gaura in panoul de comanda… 🍄…

  5. Sunt ciuperci comestibile si ciuperci otravitoare. Ciuperca din imagine e otravitoare rau.

  6. Zelenski este un comedian care nu se poate schimba. La fel si razboiul asta miroase a comedie. Razboiul a fost pierdut in primele 2 zile cand a devenit clar ca nu mai au sanse. Acum strategia este razboi de gerila pe termen lung atat cat vor permite rusii. Intre timp scena de drama continua. Este un joc politic

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger