AcasăȘTIRI EXTERNECum a rezolvat Putin criza cerealelor din Ucraina. Occidentul va lua foc!

Cum a rezolvat Putin criza cerealelor din Ucraina. Occidentul va lua foc!

În plină criză alimentară, cerealele ucrainenilor din Herson, oraș pe care rușii îl ocupă acum, sunt transportate în Rusia. Kievul acuză că aceste grâne sunt furate de soldaţii Kremlinului.

La rândul lor, rușii se apără și oferă explicații, doar că par de necrezut.

Ei spun că le cumpără de la localnici

Kirill Stremousov, adjunctul șefului administrației militaro-civile impuse de ruși în Herson, a explicat că Rusia nu fură cerealele, ci producătorii/ fermierii ucraineni sunt cei care le vând! În plus, rușii zic și că au mai multe depozite și, deci, spațiu de stocare pentru grânele aduse din Herson.

„Avem spațiu pentru depozitare, chiar dacă și la noi sunt multe cereale din producția de anul trecut. Oamenii îl scot acum parțial, fiind de acord cu cei care îl cumpără din partea rusă”, a declarat Kirill Stremousov.

Acesta a spus că administrația lucra la aprovizionarea cu semințe de floarea-soarelui către fabricile de procesare locale și rusești.

Rusia fură cerealele cu vapoarele

Mai multe imagini din satelit arată un vas rusesc încărcat cu cereale îndreptându-se spre portul sirian Latakia. Aceasta ar fi al doilea drum pe care vasul respectiv îl face în Siria în ultimele patru săptămâni.

Kievul acuză că soldații ruși au scos din Ucraina mai mult de 400.000 de tone de cereale de la începutul războiului și până acum.

author avatar
Andrei Ștefan
687 afisari

6 COMENTARII

    • Așa e! Nu ca România, unde zac pe stradă portofele cu bani în așteptarea proprietarului care le-a pierdut. Că bine zici!
      Ia stai așa… Rusia le ia, cerealele alea, pentru ea. Că le plătește sau nu, problema lor. România, țara cea mai cinstită și curată, își distruge capacitățile de producție în favoarea străinilor. Aha.
      Băi, așa e! Cum zicea nea Iliescu, „mai bine sărac și cinstit”! Deci, cum ar veni, Rusia îți face treaba, România e cu chiloții-n vine și gurița larg deschisă pentru orice derbedeu din Occident.
      Deșteaptă, România…

  1. Este razboi si in teritorile ocupati de Rusi ei fac regula iar cred ca acesti ucraineni corupti au vindut la rusi cerealele pe citeva ruble

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger