AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina a trecut la atac: 19 rachete HIMARS, lansate la centrala hidroelectrică...

Ucraina a trecut la atac: 19 rachete HIMARS, lansate la centrala hidroelectrică Kahovka!

Ucraina a trecut la atac: 19 rachete HIMARS, lansate la centrala hidroelectrică Kahovka!

Anunţul lui Volodimir Zelenski, conform căruia agregatele şi barajul hidrocentralei Kahovka au fost minate de teroriştii ruşi, s-a transformat într-un mesaj de contraatac pentru armata sa.

Astfel, forțele ucrainene au lansat astăzi 19 rachete asupra teritoriului centralei hidroelectrice Kavovka, pentru a-i îndepărta pe ruşi de acolo.

Mai multe rachete, doborâte

Regimul de la Kiev a lansat la ora 11:20, ora Moscovei, asupra centralei hidroelectrice Kahovka 19 rachete HIMARS și ‘Olha’, unele dintre rachete au fost doborâte de apărarea aeriană”, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgență. Trei rachete au lovit obiective ale centralei, a declarat acesta. Se stabilește aploarea distrugerilor și numărul victimelor.

”Distrugerea barajului ar însemna un dezastru pe scară largă”, a zis Zelenski, care a adăugat:

Trebuie ca noi toţi – toţi europenii, toţi liderii mondiali, toate organizaţiile internaţionale – să arătăm clar statului terorist că un astfel de atac terorist asupra hidrocentralei Kahovka va însemna exact acelaşi lucru ca folosirea de arme de distrugere în masă.

Consecinţele pentru Rusia ar trebui să fie corespunzătoare. Lumea trebuie să acţioneze preventiv”.

Zelenski a spus că i-a informat pe europeni, la reuniunea Consiliului European, despre următorul atac terorist pe care Rusia îl pregăteşte pentru centrala hidroelectrică Kahovka.

author avatar
Andrei Ștefan
1.500 afisari

18 COMENTARII

  1. O sa-i iasa lui Zelinski pe nas rachetel trase, ca incarcatura exploziva de la podul Kerci. Imperialist ordinar.

      • Prost tu esti! nu vezi ca jelensky isi bombardeaza propria centrala electrica??? Sau esti idiot??

      • Stai liniștit gustere trotinetar ,ca,ți pregătește și ție ceva călduț elita lui swab umflatu și soros relicva ,tocăniță de gândaci și exterminare cu seruri experimentale, deci nici o diferență între ce prezinți tu acolo

      • PROPAGANDA LINGAILOR IN CUUR DE PE ZIARE.COM DEPASESTE ORICE LIMITA CHIAR SI PE CEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ! MUISTII SI PUPATORII DE GAOZURI MARONII DE PE ZIARE.COM AU IMPUS O CENZURA SEVERA SI LINSUL IN CUUR A POLITICIENILOR ACTUALI IN FRUNTE CU SALAMUL DE SIBIU ESTE OBLIGATORIE ? IN CAZ CONTRAR CENZURA SI INSULTE SI AMENINTARI PE ZIARE.COM

        ZIARE.COM UN SITE AI FOSTILOR COMUNISTI . ACTUALII PUPUNCURISTI FIDELI AI REGIMULUI DICTATORIAL CU O COALITIE LA ORDINUL UNUI VENETIC
        INTOARCEREA IN TIMP SI A NOII EPOCI DE AUR ESTE REALIZATA DE UN IMPOSTOR PERFID SI TIRANIC LA FEL CA CEAUSESCU
        LUATI AMINTE DACA VRETI CA ISTORIA SA NU SE MAI REPETE

  2. adica jelinski darama barajul dar defapt sam da vina pe rus ca-n cazul Malaysia Airlines!

  3. adica ucraina bombardeaza barajul. apoi spune ca ar fi o catastrofa si acuza Rusia?
    sigur ati scris bine?

    • Nu ar fi pentru prima data. Aceasta tactica a început cu doborârea avionului malaysian, de aceea nu s-a finalizat ancheta. S-a ajuns la cine nu trebuie înfierat. La fel s-a/se întâmpla si la centrala atomica Zaporoje. Fiind disperat sa iasă din rahatul in care s-a băgat, dar si stimulat sa se bage, actorașul recurge la soluții disperate. Si cu cat disperarea este mai mare cu atât si pericolul degenerării luptelor este mai mare. Putin este un tip dur, nu iartă si nu lasă fără răspuns orice atac.

  4. Cu MiG-ul si elicopterul romanesc cum a ramas .Mucles ,nu-i asa?Ai ceva de zis ,bai simbriasule de la 16.28?

  5. De ce va certati? E simplu. Romanii in Romania, prorusii in Rusia, Nu va opreste nimeni sa plecati, tovarasi. Amestecul vostru cu civilizatia este incompatibil. Nici macar partial, ca sa nu zic total, dar din fericire, cuvantul incompatibil nu are comparativ. Mars dreaq de-acilea!

  6. Pentru trollul nazist ukro-na-zi, un sincer multa mUE, si multa banane mancate zilnic, doar se stie ca contin si multe vitamine, nu ca vaxxinurile pe care deja le-a bagat in cap, ordinarul drakului !! Du-te, bai gunoiule nazist, inapoi pe g4media lui Tapalaba, pe adevarul, pe libertatea, pe republica, acolo sunt adevarate kazamate de nazisti imputiti ca tine, bai scursura ordinara !! Dar daca esti asa de curajos, lasa numai adresa, o sa vina un detasamnet de soimi ai patriei sa te ia in colimator 🙂 Ha ha ha 🙂 Postacii astia de la servicii, aia cu ochii albastrii chiar cred ca cineva isi pierde vremea cu ei, cobaii lui arahat si ai lui gheorghitza muitza, vezi bai sarantokule ca trebuie sa bagi in cap si doxa a 3-a, apoi peste 3 luni si doxa a 4-q, pana crapi odata 🙂 Ha ha ha 🙂 Numai tampitii astia stau toata ziua pe internet, si re-intra de 10 ori pe acelasi articol 🙂 La curtea nazistului Zdrelinski cu voi, acolo la Kiev, sa fiti jucariile lui sexuale, ca pitikul oricum e pe cocaina si pe invers, sa puteti sa va jucati voi intre voi, toata ziua 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai Zdrelinski, in curand vin si niste ciuperkute atomice pe la tine, sa aia loc unde sa le cazezi in bunkarul tau de neam ukro-na-zi prost ca tine 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Zdrelinski Not Macht Frei 🙂

  7. Dar dezastrul ecologic dupa ce jelinski racheteaza ce vrea el ca e vezi Doame e barajul lui cui vina va fi? A rusilor? Alex tu nu gandesti rational.

  8. Lasa ma sa invete si rusul sa invete ce inseamna racheta. El crede ca e asa o cine stie ce. Ei nu. Acum invata.

  9. Bravo Zelenski, nu te dezminti! Daca nu ai arme nucleare esti dispus sa distrugi un baraj de hidrocentrala pentru a face prapad in aval, deoarece consideri ca e echivalent cu a utiliza arme nucleare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger