AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina a lovit platformele maritime rusești din Crimeea / Alertă în Marea...

Ucraina a lovit platformele maritime rusești din Crimeea / Alertă în Marea Neagră

Ucraina a lovit platformele maritime rusești din Crimeea / Alertă în Marea Neagră / Foto: printscreen

Forțele ucrainene au lovit platformele de foraj maritim  ale Întreprinderii Unitare de stat „Cernomorneftegaz” și există răniți, a declarat șeful de stat al Republicii Crimeea, Serghei Aksionov.

„În această dimineață inamicul a atacat platformele de foraj ale Cernomorneftegaz. Sunt în contact cu colegii de la Ministerul Apărării și FSB, lucrăm pentru a salva oameni. Cinci persoane au fost salvate, dintre care trei au fost rănite. Căutarea continua”, a scris luni șeful Republicii Crimeea (nerecunoscută  internațional) Serghei Aksionov pe canalul său Telegram.

Atacul, cu rachete furnizate de Occident

Potrivit acestuia, Ministerul Apărării conduce operațiunea de salvare cu participarea navelor de patrulare și a forțelor aeriene, informează Interfax. Într-un mesaj video, el a precizat că o rachetă ucraineană lovit în jurul orei 8.00, ora Moscovei. În total, 12 persoane lucrau pe platforme.

Întreprinderea Unitară de stat „Cernomorneftegaz” exploatează zăcămintele de hidrocarburi de pe platoul Mării Negre și din apele Mării Azov, precum și din partea terestră a peninsulei Crimeea, și este angajată în explorarea și dezvoltarea zăcămintelor de petrol și gaze, asigură producția, transportul și depozitarea gazelor naturale și a produselor petroliere.

author avatar
Tudor Borcea
1.333 afisari

21 COMENTARII

    • Va fi pace daca Nato le trimit 10 bombe nucleare. Atunci Rusia se va opri din ceea ce fac. In acest moment Rusiei ii este teama doar de arme nucleare. in rest are cu ce sa lupte. Nu sunt prosti, stiu cu ce se manaca un razboi. Ciudat …. nu ! Arma nucleara aduce pacea si opreste idotii sa se mai nasca. in urma unui razboi nuclear nu castiga nimeni. Pai in acest caz PACE frate si castiga toti. Este ca adevarul doare dar ne sciate din rahat.

    • Vom vedea cât de curând răspunsul puternic și inteligent al rușilor. Lovituri unde până acum n-au dat. Asta au promis ca răspuns la HIMARS și asta vor face. Long life Russia!

  1. Mai iobagu,mars in Russia democrata,acolo vei fi primit cu trimbite si flori.Pe voi rusofili nu va inteleg de ce m.v. va tot plingeti.Intotdeauna a-ti fost un popor de ká kat,mincinos,hot si pe dessupra fudul.Daca nu a-ti exista pe acest pamant,ar fi rai.

  2. bagati-le ba doua bombe sanatoase in Kiev si terminati cu ei! Ce tot ii menajati! Sa dea teritoriile furate de la alte popoare si vor fi lasati in pace!

    • Daaa! Și să le boteze Little Boy și Fat Man, așa ca o comemorare a predecesorilor… Iar rampa de lansare să se numească Enola 🌈Gay, pride-ul pidosnicilor…

    • Corect! Natie mai scarbavnica decat ucrainenii nu am vazut pana acum. Tara aia artificiala trebuie desfiintata iar teritoriile furate de la alte state trebuie sa revina de drept tarilor de care au apartinut.

  3. ce faceti, ma, dupa ce s-au chinuit atit sa le fure de la ucraina cu tot cu crimeea, nici gazul din mare nu-i lasati sa-l jefuiasca?
    si eu care credeam ca numai savantii rusi au rachete care merg departe…

  4. Mai Popescule,daca ti-ar arunca tie vreo doua bombe in gradina,ai deveni milionar,ce zici?Dar nu ai tu asa noroc Popescule.

  5. Va fi pace daca Nato le trimit 10 bombe nucleare. Atunci Rusia se va opri din ceea ce fac. In acest moment Rusiei ii este teama doar de arme nucleare. in rest are cu ce sa lupte. Nu sunt prosti, stiu cu ce se manaca un razboi. Ciudat …. nu ! Arma nucleara aduce pacea si opreste idotii sa se mai nasca. in urma unui razboi nuclear nu castiga nimeni. Pai in acest caz PACE frate si castiga toti. Este ca adevarul doare dar ne scoate din rahat.

    • Putea sa fie pace de la inceput, adica nici sa nu mai porneasca razboiul. Dar zelenski nu a fost de acord: marioneta vestului avea ordine clare. In ce priveste armele nucleare din Ucraina, una era treaba din anii ‘90 cand situatia nu era amorsata iar armele nucleare din Ucraina asigurau o pavaza intre Rusia si Europa (dar intre timp au fost pacaliti si de rusi si de americani sa renunte la ele), si alta e acum cand daca ar primi arme nucleare nu ar ezita prea mult sa le foloseasca, ceea ce ar duce rapid la escaladarea unui WWIII nuclear.

  6. T-iobagu si Popescu doua jighimele staliniste acum ii sug madularul lui Putina.Sariti ma de cur in sus si cu mana pe chelie cantati pe doua voci Stalin si poporul rus ciuma rosie ne-au adus.Pt. buna starea si fericirea popoarelor cantati si Internationala in timp ce trageti peste voi.

  7. T-iobagu si Popescu doua jighimele staliniste acum ii sug madularul lui Putina.Sariti ma de cur in sus si cu mana pe chelie cantati pe doua voci Stalin si poporul rus ciuma rosie ne-au adus.Pt. buna starea si fericirea popoarelor cantati si Internationala in timp ce trageti apa peste voi.

  8. Bai,jeguri jelensky-ste,dupa ce ca sunteti cumparati si prosti,mai sunteti si rau crescuti ca niste cocalari ce sunteti.Vorbiti ,in mamele voastre ,civilizat,aici este un ziar serios nu satra voastra de haimanale.Ti-ai dracului de slugoi,Rusia nu a aratat nici a zecea parte din ce e capabila.Ucraina ,cea vanduta familiei perversilor care conduc America isi forteaza norocul.

  9. In luna iunie toti trebuie sa ia pule in cur sarbatoriti homosexualii. In restul anului luati vaccinuri in fiecare luna. Nu aveti voie sa comentati nimic ori aveti conturile blocate ori faceti puscarie. Cam asta e propunerea americana.

  10. Va salut ! Domnule Popescu, respect ! Constat ca sunt multi care ar manca rusi, dimineata la pranz si seara, basca doua supliment. Cata ura
    ! .Dumnezeu sa ajute Omenirea ! Trebuie sa fie pace in lume ! Traiasca Romania !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger