AcasăȘTIRI EXTERNETurist sfârtecat de elicopter în Grecia. Victima se întorcea din insula Mykonos

Turist sfârtecat de elicopter în Grecia. Victima se întorcea din insula Mykonos

Un turist britanic în vârstă de 21 de ani, aflat în vacanță în orașul Spata, în Grecia, a fost ucis după ce a fost lovit de rotorul unui elicopter. Victima a trecut prin spatele aeronavei în timp ce motoarele acesteia erau încă în funcțiune.

Potrivit poliției grecești, accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 18.20, pe aeroportul din Spata, la aproximativ 20 de kilometri de Atena.

Britanicul ar fi mers, din motive necunoscute, în spatele unui elicopter Bell 407 în timp ce motoarele acestuia erau încă pornite și a fost lovit de rotorul din coadă al aeronavei, scrie 7sur7.

Victima, dintr-o familie extrem de bogată

Serviciile de urgență au sosit la fața locului în cel mai scurt timp posibil, dar nu au mai putut face nimic pentru victimă, care a murit pe loc.

Poliția elenă a deschis o anchetă pentru a afla circumstanțele exacte ale accidentului mortal. Pilotul elicopterului urmează să fie interogat. Nu se știe de ce a permis pasagerilor să coboare în timp ce rotoarele încă se mișcau.

Rudele victimei se aflau într-un al doilea elicopter. Când pilotul a fost informat de tragedie, a decis să aterizeze pe Aeroportul Internațional din Atena pentru a evita ca pasagerii săi să vadă trupul sfârtecat al victimei.

Tânărul se întorcea împreună cu familia din insula  Mykonos și urmau să se îmbarce într-un avion privat pentru Marea Britanie.

Identitatea familiei nu a fost dezvăluită de autorități – dar, după cum a relatat presa britanică, aceasta este o familie extrem de bogată, întrucât călătoria lor cu cele două elicoptere din insula Mykonos a costat peste 17.000 de euro.

 

 

author avatar
Tudor Borcea
1.171 afisari

2 COMENTARII

  1. ” turist ” suna atat de COMUNIST !
    (morti paraditi s-au mai vazut
    da’ stai sa-i vezi coshciugu-„familie extrem de bogată”)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger