Cauta

TRUMPGATE. Dezvăluiri picante făcute de actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels despre relația cu Donald Trump. „Și-a dat pantalonii jos un pic…”

Stormy Daniels

Ce a povestit Stormy Daniels despre relația cu Donald Trump. Dezvăluiri picante făcute de actrița de filme pentru adulți

Donald Trump a revenit în atenția publicului din lume și a intrat în istorie, ca fiind primul președinte american cercetat din istoria Statelor Unite ale Americii.

Au ieșit la iveală o mulțime de dezvăluiri incendiare despre fostul președinte, făcute chiar de femeia care l-ar putea doborî pe Trump.

Stormy Daniels, detalii picante despre aventura cu Donald Trump

În urmă cu aproape cinci ani, actrița din filmele pentru adulți a făcut mărturisiri incendiare din relația lor, spunând că preferă să se supună riscului de a fi amendată cu 1 milion de dolari și să se apere, decât să nu vorbească.

Stormy Daniels a ales să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Donald Trump și momentul din anul 2016 dinaintea alegerilor prezidențiale, când i s-au oferit bani din partea avocatului său, ca ea să nu spumă că au avut vreodată o relație. De atunci, actrița a vut de suferit și a fost făcută mincinoasă.

În prezența lui Stormy Daniels, Donald Trump era un bărbat cu o tentă narcisistă, care vorbea aproape doar despre el. Acest moment a luat sfârșit, după ce Stormy Daniels a luat revista cu el pe care tocmai i-o arătase, și l-a lovit cu ea peste fund.

”Așa că m-am întrebat: „Asta… asta funcționează în mod normal pentru tine?” Și el părea foarte surprins, nu prea înțelegea ce spuneam. Adică, am întrebat: „În mod normal, să vorbești despre tine funcționează?” Și am zis: „Cineva ar trebui să ia revista aia și să te lovească cu ea.” Nu voi uita niciodată privirea de pe fața lui.

Așa că s-a întors și și-a dat pantalonii jos un pic, avea chiloți pe e și i-am dat câteva lovituri.”, a mărturisit Stormy Daniel, la CBS News.

Donald Trump se predă la New York

Stormy Daniels a devenit o persoană specială pentru Donald Trump. Mai mult, Donald Trump i-a făcut o mărturisire inedită lui Stormy Daniels și i-a spus că îi amintește de fiica lui. Președintele american o vedea frumoasă și deșteaptă și a început să o placă tot mai mult.

Donald Trump a ajuns la New York, pentru a fi pus oficial sub acuzare, marţi, într-un tribunal din Manhattan, totul pornind de la aventura pe care fostul președinte american a avut-o cu Stormy Daniels, o actriță din filmele pentru adulți.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version