AcasăȘTIRI EXTERNETrump, susținut de nepoata lui Osama bin Laden

Trump, susținut de nepoata lui Osama bin Laden

Noor bin Laden a afirmat că Donald Trump trebuie să fie reales pentru că numai el poate salva civilizația occidentală.

Născută în Elveția, nepoata lui Osama bin Laden(a cărei ramură a familiei și-a scris întotdeauna numele „Ladin” , pentru a se distanța de imaginea infamului unchi) este o vizitatoare ocazională în Statele Unite și o admiratoare a politicii conservatoare a republicanilor. „Un alt atac în stil 9/11 ar putea fi chiar la colț dacă Joe Biden este ales președinte. L-am susținut pe președintele Trump, el trebuie să fie reales – este vital nu numai pentru viitorul Americii, ci și al civilizației occidentale în ansamblu. ISIS a proliferat sub administrația Obama / Biden, ceea ce a dus la venirea lor în Europa.

Trump a arătat că ne protejează America și pe noi prin extindere de amenințările străine, eliminând teroriștii de la rădăcină și înainte ca aceștia să aibă șansa de a lovi. Islamismul radical s-a infiltrat complet în societatea noastră. În Statele Unite este foarte îngrijorător că stânga s-a aliniat cu oamenii care împărtășesc ideologia respectivă”, a declarat Noor bin Ladin pentru The Post. Noor, 33 de ani,  care a spus că poartă în mod regulat o șapcă „Make America Great Again”,  are o diplomă de licență în administrarea afacerilor de la Universitatea din Geneva, un master în drept comercial de la Universitatea din Londra și lucrează cu startup-uri din Elveția.

Sora ei, Wafah Dufour, crescută la rândul ei în Țara Cantoanelor, este cântăreață și fotomodel. Bin Ladin a spus că o parte din motivul pentru care a respins afirmațiile liberale că America este o „țară rasistă” se bazează pe propria experiență trăită. „Nu am avut o singură experiență proastă cu americanii, în ciuda numelui pe care îl port. Dimpotrivă, am fost copleșită de bunătatea și înțelegerea lor, a mărturisit ea, adăugând că a revenit în SUA de câteva ori de la atacurile din septembrie.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
440 afisari

5 COMENTARII

  1. „Teroristii” intre ei,mai lipseste nepoata lui Erdogan,Al Assad,Putin,Lukasenko,Sadam Huseien,Mao Tze Dun,Lon Nol,Pol Pot,Mobutu Sese Secu Ngbendu Wa Za Banga,Idi Amin,Hitler,Stalin,Fidel Castro,Che Guevara,Bolsevicul din Venezuela,Kim ir Sen cu urmasii lui,Musolini (cu care si seamana),Papa Doc,etc.

  2. Dl Gornistu ,cine ti-a spus ca Bin Laden a demolat Turnurile Gemene?A,CNN-ul!Tot CNN-ul te-a anuntat ca Saddam [cu 2 de d] sta pe mormane de arme nucleare si chimice despre care chiar niste americani cu functii inalte au trebuit sa recunoasca faptul ca nu au existat.Observ ca esti foarte informat despre ce faceau persoanele enumerate mai sus ,bineinteles tot de la CNN.Numai ca acelasi CNN a „uitat” sa te informeze despre bombardamentele lui Ossama Bill Clinton in vecina Iugoslavie,despre armele chimice aruncate de catre pretenii mata in anii 70 prin Vietnam,Laos si Cambodgia, despre genocidul populatiei crestine din Siria si Irak pe care „maleficii” Al Assad si Saddam au protejat-o .Cat despre ciorba cu dictatori pe care o incalzesti aici e ca si cum in 2020 ii spui lui Stefan Cel Mare e un dictator care a demis guvernul moldovean si a dizolvat parlamentul de la Suceava.Oricum daca tot cauti cei mai mari criminali din istoria lumii eu zic sa mai cauti si pe la case mari ,prin „democratiile ” de la Madrid ,Lisabona ,Bruxelles,Londra.Si ultimii ,cu voia matale,pe la baietii de pe Potomac din 1945 care aruncau focul atomic in capul unor amarati de la Hiroshima sau Nagasaki.Aia care ii citezi mata mai sus,nu toti e drept,au fost niste copii de mingi.Asa ca intoarce-te la scoala primara si invata ce este obiectivitatea si perceptia realitatii.Primul pas ar fi sa cauti si sa citesti carti precum „Cum au pierit 100 de milioane de negri”,”Venele deschise ale Americii Latine” ,”Adevarata cucerire a Noii Spanii”.Nu stiu unde le-ai mai putea gasi ,dar daca le citesti mai discutam.

  3. Bai nea „rahat gornistu”,nu inteleg ce ai cu omul.Vrei sa spui ca nu este rusinos sa te afisezi cu nepoata lui Bin Laden ?Te faci de ras. Te incurci in amanunte contradictorii,Si ii mangai pe crestet pe marii criminali Assad si Sadam Husein.Dece nu si pe Hitler ca a vrut Deutschland uber ales pt. poporul German,sau pe Stalin care dorea la fel,sa extinda comunismul pe toata planeta,evident” pentru bunastarea si fericirea popoarelor”.Iar omul nu a afirmat nimic despre daramarea Gemenilor.Unii spun,citeste cartea ” Zero”,ca in treaba asta ar fi amestecat G.Bush.Cine stie.Dumneta ce stii,ca vad ca le stii pe toate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger