AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, după ce a părăsit Casa Albă: ”Au fost patru ani...

Donald Trump, după ce a părăsit Casa Albă: ”Au fost patru ani incredibili”. Mesajul soției sale – VIDEO LIVE

Trump, după ce a părăsit Casa Albă: ”Au fost patru ani incredibili” - VIDEO (sursa foto: captură video youtube/The Sun)

După ce elicopterul cu care cuplul prezidențial a plecat de la Casa Albă, a ajuns la Baza Andrews, din Maryland, Donald Trump și Melania Trump au coborât din aparatul de zbor și s-au deplasat către tribună ținându-se de mână.

Apoi Trump s-a adresat asistenței. ”Au fost 4 ani incredibili, am reușit atât de multe împreună, vreau să le mulțumesc familiei, prietenilor, echipei (…) oamenii nu au idee cât de mult a muncit familia asta și au muncit pentru dvs.”, a fost auzit spunând cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite.

De altfel, după ce și-a lăudat soția, Donald Trump a invitat-o la microfon pe Melania Trump. ”Să fiu Prima voastră Doamnă a fost cea mai mare onoare. Vă mulțumesc pentru dragostea și susținerea voastră. (…) Dumnezeu să binecuvinteze această națiune frumoasă”, a transmis aceasta, înainte de a se retrage pentru ca Donald Trump să-și continue discursul.

”Ce am făcut noi a fost uimitor, după oricare standard. (…) Nu am fost o administrație obișnuită, am avut grijă de veterani”, a continuat Trump.

171 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ne pare rau ca nu ai numit și la noi in Roumenia un ambasador cum ai numit in Polonia și Ungaria..În rest , ai fost tradat de multi republicani de ai tai in frunte cu Mike Pence, Wil Bar, cam multi! Seful republicanilor din senat ala Mitch connely sau cum îi zice. De acum vin antichristii ,care vor si in amarlica inchiderea bisericilor și desființarea creștinismului.Cine sa fie in spate? Ăla de au zis judecatorii peruani ca e in spatele covid ăl mai bogat om din lume dar care nu apare in nici un clasament. Numele lui incepe cu stîncă in lb.engleză, și se termina cu feller.Ăla e antichristu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger