AcasăȘTIRI EXTERNETrump, dezlănțuit împotriva „ObamaBiden”

Trump, dezlănțuit împotriva „ObamaBiden”

Președintele american nu a gustat cuvintele fostei prime doamne care l-a criticat în special pentru „lipsa totală de empatie” –  și i-a răspuns în stilul lui.

“Cineva ar trebui să-i explice lui Michelle Obama că Donald Trump nu ar fi la Casa Albă, dacă soțul ei, Barack Obama, nu ar fi fost președinte”, a spus el. Michelle și Barack Obama sunt directorii Convenției democrate și susținătorii de primă linie a lui Joe Biden, nominalizat oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, în cadrul cărora se va confrunta cu Donald Trump. Nerăbdător să nu îi lase pe democrați să monopolizeze toată atenția mass-media, Trump a înmulțit atacurile împotriva adversarilor săi, pe care îi numește “ObamaBiden”, și continuă să străbată America, concentrându-și eforturile asupra statelor cheie – Minnesota, Wisconsin, Iowa sau Arizona. „Oamenii uită cât de divizată a fost țara noastră sub ObamaBiden”, a adăugat el, afirmând că este un „unificator” și acuzând predecesorii săi de corupție.

Donald Trump, care și-a construit în mare parte succesul din 2016 pe gustul său pentru podiumuri, capacitatea sa de a juca cu mulțimile, a vorbit de asemenea despre faptul că Michelle Obama nu a vorbit în direct ( „Spre deosebire de Michelle Obama, voi fi live. Este întotdeauna mult mai bine în direct”) – referindu-se la discursul său, programat pentru joi, 27 august, la încheierea Convenției republicane. Președintele a glumit despre începutul Convenției  democraților („Nu e cel mai bun moment la televizor”) criticându-l în mod repetat pe „Joe cel adormit”: „Joe Biden este marioneta stângii radicale. Depășește socialismul. China vrea ca el să câștige. Iranul vrea absolut ca el să câștige”. Potrivit Institutului Nielsen, audiențele televizate în prima noapte a democraților au fost semnificativ mai mici decât în ​​2016: 18,7 milioane de telespectatori, față de 25,9 milioane cu patru ani mai devreme.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
298 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger