AcasăȘTIRI EXTERNETrump controlează Partidul Republican cu noua sa rețea socială

Trump controlează Partidul Republican cu noua sa rețea socială

Trump controlează Partidul Republican cu noua sa rețea socială (Foto: Jon Tyson via Unsplash)

Cu Truth Social, fostul președinte al Statelor Unite speră să concureze cu platformele care i-au interzis conturile.

Donald Trump a anunțat recent că va lansa în curând propria sa rețea de socializare, Truth Social, după ce a fost interzis pe Twitter și Facebook. Un anunț care i-a încântat pe majoritatea republicanilor.

Potrivit unui sondaj realizat de Morning Consult, 63% dintre aceștia plănuiesc să folosească această platformă cel puțin o parte din timp. În schimb, doar 15% spun că sunt gata să folosească Truth Social în mod regulat.

Rezistență în fața „tiraniei Big Tech”

Aceste rezultate sunt dovada că Donald Trump exercită controlul asupra Partidului Republican, relatează The Independent. Sondajul Morning Consult indică, de asemenea, că 72% dintre democrați nu vor folosi deloc rețeaua socială a lui Trump și că 49% dintre toți alegătorii nu o vor accesa.

Conturile de Twitter și Facebook ale fostului președinte al SUA au fost la rândul lor suspendate după atacul clădirii Capitoliului din 6 ianuarie. Truth Social, anunțată de Trump la 21 octombrie, își propune să fie o alternativă la Facebook, Twitter, TikTok sau chiar YouTube, pentru a „rezista tiraniei BigTech”, a explicat Donald Trump.

Noua companie Trump Media and Technology Group (TMTG) deține rețeaua de socializare. Compania nu dorește doar să concureze cu rețelele sociale celebre, ci vrea și să intre în servicii de streaming precum Netflix și Disney +, scrie Slate.

O rețea de informații este, de asemenea, concepută pentru a contracara CNN și iHeart Media, precum și eventual Amazon și Google.

author avatar
Tudor Borcea
273 afisari

2 COMENTARII

  1. O sa-mi deschid si eu un cont la Donald la platforma pt ca stiu ca nu te cenzureaza politic nimenia si ca nu te urmărește nimenia. Adio Fakebook si Tw…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger