AcasăȘTIRI EXTERNETrump cere înarmarea populației, după masacrul din școală. Mesajul dur transmis de...

Trump cere înarmarea populației, după masacrul din școală. Mesajul dur transmis de fostul președinte

S-a aflat ce documente a ridicat FBI de la reşedinţa lui Trump. Acuzaţia GRAVĂ adusă fostului preşedinte american

Donald Trump a avut o reacție virulentă după masacrul de la o școală elementară din Texas, unde 19 copii și doi adulți au murit împușcați.

Fostul președinte american a cerut „înarmarea cetăţenilor” pentru a lupta împotriva „răului din societatea noastră”, care, a spus el, se află în spatele respectivului atac armat.

Fostul președinte condamnă răul din societatea americană

Trump a luat cuvântul în faţa celui mai mai important lobby american al armelor de foc, care, întâmplător, şi-a ţinut convenţia anuală la câteva sute de mile de oraşul din Texas unde a avut loc masacrul în care au fost ucişi 19 copii şi două profesoare.

„Existenţa răului în societatea noastră nu este un motiv pentru a dezarma cetăţenii care respectă legea”, a spus fostul preşedinte. „Existenţa răului este motivul pentru care este necesară înarmarea cetăţenilor care respectă legea”, a spus el.

Trump vrea o securitate sporită în şcolile americane

Donald Trump l-a acuzat pe succesorul său, Joe Biden, şi Partidul Democrat că exploatează politic „lacrimile familiilor îndoliate” încercând să adopte legi privind armele.

Ca răspuns la apelurile de limitare a numărului armelor, conservatorii vin cu contra-argumentul unei mai bune tratări a problemelor de sănătate mintală ale americanilor, aspect asupra căruia Donald Trump a insistat în mod deosebit vineri. Atacatorul era un „nebun scăpat de sub control”, a estimat fostul preşedinte. „Va arde în iad”, a promis el.

Donald Trump a cerut, de asemenea, o securitate sporită în şcolile americane, sugerând instalarea de „garduri zdravene” şi detectoare de metale în faţa şcolilor, precum şi înarmarea profesorilor.

author avatar
Andreea Vlad
526 afisari

10 COMENTARII

    • Înarmarea cetățenilor înseamnă să-ți aperi drepturile atunci când statul se pishă pe ele.

  1. Inarmarea profesorilor…Si daca o nefututa de profesoara vine LEGAL la scoala si incepe sa omoare la copii???Ca in America 80% sunt nebuni!

  2. Inarmarea in cazul americanilor, nu inseamna razboi! Daca aveau arme, puteau sa riposteze si sa il neutralizeze pe phihopat salvand vietile copiilor nevinovati! Noi romanii suntem „dezbracati” din cauza legilor antiarme si a uzului de arma, cele mai aspre din toata Europa si din lume!!!

  3. Numai un NEBUN poate sa dea „arma” de foc oricui doreste sa detina. America este o „adunatura” de cetateni MEDIOCRII intelectual si nu trebuie sa-i comparam cu filmele de gen Hollywood. Nu trece saptamana din an , sa nu se scrie de noi masacre americane,săvârșire de indivizi de toate varstele. Industria de armament civil este o clasa politica foarte influenta in politica americana,datorita puterii ei financiare. Cu toate astea America da LECTII de civilizatie!? cand ei sunt un stat ULTRA -RASIST.

  4. E exact viceversa.
    Cum sa inarmezi un copil?
    SI mai mare prost poate fi un vanzator sa vanda un AR-15 unui copil de 18 ani ?
    Din ce stiu eu in Sua majoratul incepe undeva dupa 22 de ani. Și oricum nu incepi cu arme de asalt militar, arme pe care nici armata Sua nu le are. Incepi cu pistol cu capse apoi cu gaze ehe mai o lacrimogena, NRA – ul ala nu o sa inteleaga evar cand Anglia a inventat pt prima data in lume mitralierele Maxim in sec XIX, un serif nu avea mitraliere Maxim… Nu, mitraliere Maxim aveau doar soldatii in forturi, anumiti soldati. Copiii texani nu pupau pistoale, iar cei ce aveau pistoale si pusti(toate de vanatoare) aveau doar serifii si ajutorii de serif si sau oamenii serifului din sat, catun, orasel. Nu avea bancherul nu avea tamplarul nu avea potcovarul. Doar cei vizati de serif.
    Cat de tampit sa vinzi AR-15 unui copil fara instructie militara si consult psihologic, ccand toata politia americana au armele de asalt sub cheie in rastel?
    Deci acolo e problema nu sa inarmezi pana si cioclul…
    Legi ferme si interzicerea armelor de razboi civililor nu inseamna nerespectarea amendamentului constitutional american.
    La fel cum a tras prostu ala in Las Vegas la concert country au murit 100 de oameni secerati multi credeau ca e joc de artificii saracii…
    La ce sa comercializezi asa ceva?

  5. O arma e speciala tocmai ca un specialist sa rezolve o problema speciala. Acum daca esti psiho iti iei si grenazi si AR-15 si mine si o cațea si pusca cu luneta si 20 de pistoale si TNT ca cine stie, daca vin dusmanii…
    Un om simplu nu poate avea mai mult de 2-3 dusmani. Un pistol calibru mic si numarul 122 e suficient.

  6. Adica 911.Atata suferinta. Era un copil a zis ca nu mai vrea sa mearga la scoala. O trauma ce va urmari din păcate nu doar o comunitate ci intreaga America.
    Ce gretos.

  7. Propun ca lectiile sa se desfasoare in buncare iar intarea sa se faca prcum la aeroporturi. Transportul elevilor sa se faca cu tancuri sau cel putin cu transportoare blindate.Nu ar strica niste cuiburi de mitraliere pe langa scoli

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger