AcasăȘTIRI EXTERNETransportul din Berlin oferă cartele de metrou comestibile, cu ulei de canabis...

Transportul din Berlin oferă cartele de metrou comestibile, cu ulei de canabis (VIDEO)

Transportul din Berlin oferă cartele de metrou comestibile, cu ulei de canabis (VIDEO)

Călătorilor care sunt anxioși din cauza crizei Covid-19 sau a cumpărăturilor de Crăciun, regia de transport public din Berlin le oferă săptămâna aceasta un bilet comestibil aromat cu ulei de canabis, care le vă permite „să-și înghită stresul”.

„Cei care doresc să experimenteze Crăciunul într-o atmosferă relaxată o fac cu noi – BVG. Și pentru a asigura o relaxare suplimentară, am găsit o cale”, explică într-o prezentare video BVG, care grstionează rețeaua de autobuze, tramvaie și metrou în Berlin.

„Cel mult trei picături”

„Biletul aromat cu ulei de cânepă”, disponibil până vineri, a fost special conceput pentru a combate „stresul Crăciunului”, explică compania, obișnuită cu operațiunile de marketing menite să creeze un buzz.

Biletul zilnic – la prețul de 8,80 euro (12,76 dolari) – este realizat din hârtie comestibilă impregnată cu un strat subțire de ulei de canabis, „cel mult trei picături”, precizează compania.

După expirarea termenului de valabilitate de 24 de ore, poate fi consumat și întrucât, „spre deosebire de flori, semințele de cânepă nu conțin substanțe psihoactive precum THC sau CBD”, uleiul este „complet inofensiv pentru sănătate” și „complet legal”, adaugă BVG.

Acțiunea publicitară a amuzat rețelele de socializare: „de acum încolo putem zbura și cu BVG”, a glumit un utilizator, scrie TVA Nouvelles.

Operațiunea nu reprezintă în nici un caz o luare de poziție în dezbaterea privind legalizarea canabisului, noul guvern german planificând să autorizeze vânzarea în magazinele agreate, asigură regia de transport care precizează că este „împotriva oricărei forme de consum de droguri”.

 

author avatar
Tudor Borcea
263 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai….dar niste bani de buzunar pentru a combate stresul, nu se putea?
    Gasesc in Parlamentul lor ce au gasit si in wc ul UK??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger