AcasăȘTIRI EXTERNETragedie! Un nou cimitir marin în Mediterană: au murit 43 de oameni!...

Tragedie! Un nou cimitir marin în Mediterană: au murit 43 de oameni! (VIDEO)

marea mediteranaTragedie! Un nou cimitir marin în Mediterană: au murit 43 de oameni!

Lumea este zguduită de o nouă tragedie de proporţii, petrecută în Marea Mediterană. Cel puţin 43 de migranţi s-au înecat în naufragiul unui vas în largul Tunisiei, pe când încercau să traverseze Marea Mediterană, dinspre Libia către Italia, iar 84 au fost salvaţi.

Vasul pornise din Zuwara, de pe coasta nord-vestică a Libiei, şi transporta migranţi din Egipt, Sudan, Eritreea şi Bangladesh, potrivit organizaţiei guvernamentale.

Un echipaj al Gărzii de Coastă a Libiei a fost filmat, pe 30 iunie, în timp ce trage focuri de armă în direcția unei bărci supraaglomerate cu migranți și chiar încearcă să o răstoarne.

Filmarea a fost făcută de activiștii organizaţiei neguvernamentale Sea-Watch International în timpul unui survol în Marea Mediterană.

Francezii au salvat alţi 47 de migranţi

Autorităţile franceze au anunţat că au salvat sâmbătă, în strâmtoarea Pas-de-Calais (nord), 47 de migranţi care încercau să traverseze Canalul Mânecii pentru a ajunge pe coasta britanică în ambarcaţiuni improvizate.

De asemenea, cinci naufragiaţi, între care se afla şi o femeie însărcinată, au fost salvaţi şi debarcaţi în portul Boulogne-sur-Mer, a anunţat prefectura maritimă din Canalul Mânecii şi din Marea Nordului.

author avatar
Andrei Ștefan
182 afisari

8 COMENTARII

  1. Nu sunt un bun crestin , sunt un animal , am furat pseudonimul lui Barbu Gh . , nu am compasiune si nu inteleg ce inseamna ” Dumnezeu sa-i ierte ” !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger