AcasăȘTIRI EXTERNETragedie pe şosele: accident grav cu cel puțin 7 morți, după o...

Tragedie pe şosele: accident grav cu cel puțin 7 morți, după o furtună de nisip!

police usa

Statele Unite ale Americii au fost lovite de o nouă tragedie pe şosele! Cel puțin șapte persoane au decedat și altele au fost rănite și transportate la spital, după ce o furtună de nisip a cauzat cu carambol între 20 de vehicule pe o șosea din statul Utah.

Mai multe persoane au fost transportate la spital cu ajutorul ambulanțelor și al unui elicopter.

Furtuna de nisip a „orbit” şoferii

Poliţiştii au spus că accidentul soldat cu șapte morți a fost provocat de vântul puternic care a creat o furtună de nisip, reducând semnificativ vizibilitatea.

Șoseaua unde s-a produs carambolul a fost parțial închisă, iar traficul a fost redirecționat. Poliția a deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentelor.

Şi în România au murit 7 oameni într-un accident

Din nefericire, şi în ţara noastră s-a întâmplat, duminică, un accident în urma căruia şi-au pierdut viaţa 7 oameni, în comuna Răcăciuni, judeţul Bacău. Şapte oameni şi-au pierdut viaţa în urma impactului dintre un Mercedes şi un microbuz.

Autorităţile din Bacău au activat planul roşu de intervenţie, după ce un autoturism marca Mercedes s-a ciocnit frontal cu un microbuz în care se aflau mai multe persoane.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi oamenii aflaţi în cele două maşini au rămas încarceraţi. În autoturism, pe lângă şofer, se află şi doi copii, pe bancheta din spate, găsiţi inconştienţi.

author avatar
Andrei Ștefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger