AcasăȘTIRI EXTERNETragedie în urma unui incendiu de proporții în capitala Argentinei: cinci morți,...

Tragedie în urma unui incendiu de proporții în capitala Argentinei: cinci morți, între care trei copii/Zeci de răniți – VIDEO

Tragedie în urma unui incendiu de proporții în capitala Argentinei: cinci morți, între care trei copii/Zeci de răniți - VIDEO (sursa foto:Twitter)

Salvatorii au intrat în alertă și au intervenit pentru a ajuta victimele unui incendiu de proporții ce a afectat o clădire de apartamente, cu 14 etaje, din Buenos Aires.

Un incendiu ce a izbucnit joi într-un bloc de apartamente din cartierul Recoleta din capitala Argentinei a curmat cinci vieți și a rănit 35 de oameni, conform laprensalatina.com.

Printre victimele care nu au supraviețuit se numără și trei copii. De asemenea, două femei au decedat. Din câte se pare, victimele erau membri ai aceleiași familii.

Zeci de oameni au ajuns la spital

Nu mai puțin de 35 de oameni au fost duși la spital. Imagini cutremurătoare de la locul incendiului au apărut pe rețelele de socializare. Nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Focul pare să fi izbucnit într-un apartament aflat la etajul 7 al imobilului și s-a răspândit rapid la etajul superior. Din câte se poate vedea din imagini, focul și fumul au fost puternice.

 

author avatar
Andrei Coman